fbpx
Scrie un comentariu

cimitir turda

Administrația locală din Turda caută soluții pentru administrarea Cimitirului Eroilor, pentru reabilitare și întreținere corespunzătoare. Azi, primarul Cristian Matei s-a întâlnit cu reprezentanții parohiilor care dețin cimitirul.

 

”Am avut o discuție cu reprezentanții Cimitirului Eroilor, pentru a găsi o soluție ca acesta să poată fi întreținut de municipalitate. 

La întâlnire au participat reprezentanți ai parohiilor care dețin cimitirul, respectiv: Parohia Romano – Catolică Turda, Parohia Reformată Turda Veche și Parohia Unitariană Turda. 

Am stabilit că vom face o propunere, un model de contract, prin care Primăria Municipiului Turda să obțină dreptul de administrare a Cimitirului Eroilor, astfel încât să ne asigurăm că acest obiectiv va fi reabilitat și întreținut corespunzător. După ce vor fi analizate detaliile juridice din contract, se va lua o decizie finală. Ne dorim să realizăm un proiect de reabilitare și consolidare a terenului și mormintelor, ca acest loc să devină unul demn, care să reflecte recunoștința pe care o avem față de sacrificiul eroilor noștri. 

Mulțumim tuturor pentru colaborare!”, a transmis primarul Cristian Matei.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator