fbpx

Icon 1 Comentariu

investitii CAA CT

Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, și directorul Companiei de Apă Arieș, Bogdan Bobic, au susținut azi o conferință de presă comună, în care au prezentat informații despre investiția care se va realiza la Câmpia Turzii, din bani europeni, în rețeaua de apă și canalizare, prin proiectul european.

 

Valoarea totală a contractului, pentru Câmpia Turzii, este de 67 milioane de lei. ”Ne-am dori ca în Câmpia Turzii constructorul să se mobilizeze mai bine”, a spus directorul CAA, care a menționat că în acest moment, în Turda și Câmpia Turzii există doar 10 echipe de lucru, din cele 18 care ar trebui să existe.

Cea mai mare lucrare din Câmpia Turzii vizează reabilitarea colectorului principal, care include și artere principale, rezultând astfel un disconform pentru cetățeni, motiv pentru care există o colaborare cu Primăria în ceea ce privește aceste lucrări. În mod normal, lucrările ar trebui să se încheie în ianuarie 2021 (contractul prevede 37 de luni de la semnare). Bogdan Bobic a spus că soluțiile tehnice sunt de top, în ceea ce privește calitatea materialelor, astfel încât să nu mai existe probleme cu rețelele reabilitate sau extinse, mult timp de acum încolo.

Primarul Dorin Lojigan a precizat că lucrările au fost finalizate doar pe străzi care înainte nu aveau asfalt, tocmai pentru a se da posibilitatea executantului (firmei care a câștigat licitația) să se adapteze la lucrările care trebuie executate, urmând ca ulterior să se intre și pe străzi asfaltate.

Vezi mai jos conferința de presă organizată de cei doi oficiali, integral, cu detaliile oferite:

Vezi mai jos slide-urile cu prezentarea proiectului european derulat de Compania de Apă Arieș, stadiul lucrărilor la zi și alte detalii:

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator