fbpx

Icon 1 Comentariu

dorin lojigan proiecte

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a prezentat azi, în cadrul unei conferințe de presă, stadiul proiectelor europene pe care le-a accesat administrația locală, menționând și proiectele care sunt în curs de semnare.

Primul proiect pe fonduri europene accesat de administrația din Câmpia Turzii a fost cel cu privire la Liceul Teoretic ”Pavel Dan”, în valoare de 440.000 de euro (efiecientizarea termică a clădirilor). Un alt proiect important, care vizează calitatea condițiilor oferite elevilor, este proiectul de la Colegiul tehnic ”Victor Ungureanu”, în valoare de 2.700.000 de euro, care vizează reabilitarea energetică și modernizarea clădirilor.

În fine, proiectul ”Infrastructura de transport public și măsuri pentru mobilitate alternativă în Municipiul Câmpia Turzii”, un proiect de peste 9.100.000 de euro, este cel de-al treilea proiect, care va intra în execuție nu peste mult timp. Proiectul vizează modernizarea unor artere de circulație, achiziționarea a 7 autobuze hibrid (diesel/electric), construirea unui depou, implementarea unui sistem de ticketing, realizare de stații de autobuz, realizare piste de biciciclete, implementare sistem închiriere biciclete, sistem de management al traficului cu camere video etc.

Pe lângă aceste proiecte, în cazul cărora edilul a prezentat stadiul fiecăruia, administrația locală mai are ”la semnat” încă 3 proiecte importante: realizarea unei grădinițe în apropierea sediului Poliției, reabilizarea bazei de agrement La Trei Lacuri (proiect de 7 milioane de euro) și reabilitarea Teatrului de Vară, al Palatului Cultural, al Sălii Sporturilor și a Parcului Central.

Mai multe informații puteți obține urmărind declarațiile primarului Dorin Lojigan, din videoclipul de mai jos, sau urmărind slide-urile de la finalul articolului, cu stadiul proiectelor aflate în derulare.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Roxana.A · 13:19 18.09.2019
    Cum draq' sa bagi 7milioane de euro la 3 Lacuri? Bine ca centrul de autism din Campia Turzii plateste chirie si se chinuie in fiecare luna cu cheltuielile iar voi bagati bani in aiureli. Stiati ca orasul Campia Turzii are putine cosuri de gunoi si borduri inalte pe trotuar sa nu poata cobora cine foloseste scaun cu rotile? Este adevarat ca Primaria Campie Turzii are 400 de angajati? Sa mai spun?
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator