fbpx

Icon Scrie un comentariu

asfalt 22dec

Pe strada 22 Decembrie 1989 din Turda a fost așternut primul strat de asfalt, pe o lungime de 320 de metri, pe banda dedicată mijloacelor de transport în comun. De mâine, în aceeași zonă, se fac trotuarele și pistele de biciclete.

”Stratul de AB 31,5 a fost turnat pe banda dedicată mijloacelor de transport în comun, pe o lungime de 320 de metri. De mâine începe execuția trotuarelor și a pistelor de biciclete pe aceeași parte.

Se lucrează concomitent la modernizarea rețelei de apă și canalizare, modernizare carosabil - trotuare și introducerea tuturor cablurilor în subteran.”, a anunțat primarul Cristian Matei.

Strada va fi reabilitată și modernizată complet, cu piste de biciclete, alveole pentru autobuze, stații moderne, e-ticketing, monitorizare video și spații verzi. Strada 22 Decembrie 1989 ar urma să fie reabilitată și transformată total, într-o arteră cu 3-4 benzi de circulație.

În total, vor fi alocați 21 de milioane de euro, pe fonduri europene, pentru reabilitarea tuturor arterelor principale de circulație.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator