fbpx

Icon Scrie un comentariu

porci1

După ce săptămâna trecută în spațiul public au apărut imagini cu câțiva porci care erau în zona Parcului Berc din Câmpia Turzii, șeful Poliției Locale spune că nicio persoană nu a făcut vreo sesizare în acest sens și că polițiștii locali s-au autosesizat după articolele apărute în presă!

Asta deși cu siguranță au fost văzuți de persoane care se aflau în parc, mai ales că pe internet circulă și o filmare cu cineva care era foarte aproape de porci.

„Noi n-am primit nicio sesizare cu privire la acest subiect. Ne-am autosesizat ca urmare a articolelor de presă și am demarat procedurile de identificare a respectivului cetățean. Din informațiile noastre, pare a fi un cetățean care a mai fost sancționat de către noi”, spune Alexandru Cozmin Rotar, Șef Serviciu Poliția Locală Câmpia Turzii, citat de RefleqtMedia.

Pe de altă parte, dacă o persoană sancționată își permite să repete încălcarea legii, cu nesimțire, înseamnă că este o problemă! ori amenda a fost prea mică, ori respectivul nu o plătește, iar reprezentanții administrației locale nu-și continuă demersurile pentru a pune în practică stingerea acelei datorii (executare silită, transformare a amenzii în zile de muncă în folosul comunității sau chiar în închisoare).

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator