fbpx
Scrie un comentariu

noaptea cercetatorilor

Păşește într-un Univers Știinţific la Noaptea Cercetătorilor, eveniment ce se desfășoară în toată Europa, la aceeași dată: 27 septembrie 2019.

 

Magie sau știință?

Curiozitatea ne îndeamnă să cercetăm și să descoperim încă din primele clipe ale vieții, iar unii dintre noi pur și simplu nu se mulțumesc cu explicații simple! Așa cum știm, încă de când eram mici, laboratoarele de cercetare sunt locurile unde se ascund cele mai interesante procese de cunoaștere. Și pentru că toată lumea vrea să vadă ce fac oamenii în halat alb în spatele ușilor, Noaptea Cercetătorilor Europeni vă aduce, în ediția 2019, cel mai mare laborator de cercetare în aer liber, pe 27 septembrie, în București și înalte 19 orașe partenere.

Micuții vor avea ocazia să experimenteze cot la cot cu oamenii de știință, să vadă ce se ascunde în spatele celor mai fascinante fenomene naturale și, de ce nu!, vor afla dacă în viitor vor putea și ei să îmbrace uniforma cercetătorilor.

Ne vedem la Noaptea Cercetătorilor Europeni 2019, în același timp cu tot continentul!

La Câmpia Turzii, Noaptea Cercetătorilor Europeni va avea loc vineri, 27 septembrie 2019, între orele 17:00-22:00, la Palatul Cultural “Ionel Floașiu”.

INTRAREA ESTE LIBERĂ

Mai multe informații pe Noaptea Cercetatorilor Europeni 2019 -European Researchers Night.

Direcția Relații cu Comunitatea

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator