m install
petlinii
nello construct

Scrisoare de mulțumire adresată SPONSORILOR Zilelor Municipiului Câmpia Turzii 2019

zamblau eugen
floris

În perioada mandatului meu de primar, Municipiul Câmpia Turzii a beneficiat, efectiv, de un refresh și de adăugarea unui plus valoare. Mare parte din acest demers de reconstrucție locală a constat în contribuția și dezvoltarea sustenabilă a mediului de afaceri.

 

Cu societăți comerciale noi și performante, cu un parc industrial ocupat în proporție de 100%, viața economică a Municipiului nostru a devenit un puternic factor de creștere și stabilitate, fapt care s-a reverberat inclusiv în participarea societăților comerciale locale în organizarea evenimentelor culturale din Câmpia Turzii.

În ceea ce privește Zilele Municipiului Câmpia Turzii, acestea ies în evidență datorită aportului mare de sponsorizări oferite cu această ocazie, dar și a impactului social pe care-l au pentru viața cetățenilor din orașul nostru.

Datorită implicării sponsorilor, am reușit să punem la dispoziția cetățenilor programe de primă mână, invitați și artiști care au electrizat atmosfera, iar ediția 2019 a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii a fost o adevărată reușită, din toate punctele de vedere.

În calitate de primar al municipiului Câmpia Turzii aduc cele mai sincere mulțumiri tuturor sponsorilor care au contribuit la reușita ediției din acest an a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii.

Cu deosebită considerație și mulțumiri,

Dorin Nicolae LOJIGAN,
Primarul Municipiului Câmpia Turzii

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: