fbpx

Scrie un comentariu

sponsori zile CT

În perioada mandatului meu de primar, Municipiul Câmpia Turzii a beneficiat, efectiv, de un refresh și de adăugarea unui plus valoare. Mare parte din acest demers de reconstrucție locală a constat în contribuția și dezvoltarea sustenabilă a mediului de afaceri.

 

Cu societăți comerciale noi și performante, cu un parc industrial ocupat în proporție de 100%, viața economică a Municipiului nostru a devenit un puternic factor de creștere și stabilitate, fapt care s-a reverberat inclusiv în participarea societăților comerciale locale în organizarea evenimentelor culturale din Câmpia Turzii.

În ceea ce privește Zilele Municipiului Câmpia Turzii, acestea ies în evidență datorită aportului mare de sponsorizări oferite cu această ocazie, dar și a impactului social pe care-l au pentru viața cetățenilor din orașul nostru.

Datorită implicării sponsorilor, am reușit să punem la dispoziția cetățenilor programe de primă mână, invitați și artiști care au electrizat atmosfera, iar ediția 2019 a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii a fost o adevărată reușită, din toate punctele de vedere.

În calitate de primar al municipiului Câmpia Turzii aduc cele mai sincere mulțumiri tuturor sponsorilor care au contribuit la reușita ediției din acest an a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii.

Cu deosebită considerație și mulțumiri,

Dorin Nicolae LOJIGAN,
Primarul Municipiului Câmpia Turzii

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator