fbpx
Icon Scrie un comentariu

pompier zi

În contextul în care vineri, 13 septembrie 2019, în întreaga țară se celebrează Ziua Pompierilor din România, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al Județului Cluj organizează miercuri, 11 septembrie 2019, de la ora 12:00, evenimentul „Pompier pentru o zi”.

 

Practic, este vorba despre o expoziție de tehnică, autospeciale și misiuni ale Inspectoratului, care se adresează atât copiilor, cât și adulților și care va avea loc pe platforma betonată din Parcul Municipal (Berc).

Vizitatorii vor putea vedea și vor primi informații cu privire la cele mai noi și importante autospeciale și utilaje din dotarea ISU Cluj, iar reprezentanții ISU le vor da detalii despre activitățile desfășurate de aceștia, de la stingerea incendiilor, la salvarea persoanelor de la înec și așa mai departe.

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, împreună cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” Cluj îi invită pe copiii de toate vârstele să ia parte la eveniment, să ia contact cu utilajele și autospecialele ISU pentru că, de ce nu, unii dintre ei ar putea ajunge pompierii și salvatorii de mâine.

Vă așteptăm!
Direcția Relații cu Comunitatea

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator