fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

00caini1 1326496445

Raport de activitate privind acțiunea de capturare a câinilor fără stăpân în perioada IULIE-August 2019.

 

În perioada amintită s-au desfășurat, în baza contractului de servicii incheiat cu Asociatia Centrul de Ecarisaj Turda, un numar de 8 actiuni de ecarisare a zonei teritorial-administrative.

Actiunile au fost intreprinse ca urmare a sesizarilor si solicitarilor din partea: Primarului municipiului Campia Turzii (8), Vicepriamarului (3), Politia Local (1), sesizare 1112 (1) si au vizat in special zonele indicate dar a fost prospectata intreaga zona a municipiului.

Actiunile au constat in identificarea si strangerea cainilor fara stapan, care circulau liber, fara insotitor pe domeniul public al municipiului, capturandu-se un numar de 19 caini, din care unul (sesizarea online) a fost revenidcat de catre propiretar, nefiind identificat ca avnad microcip. Cainii au fost preluati cu proces verbal, in baza formularului individual de capturare, de catre echipa de ecarisaj si transportati pentru aplicarea prevederilor legale in adapostul propriu al prestatorului, amenajat in localitatea Turda, str. Bogata, jud, Cluj.

Proprietarul cainelui revenidcat a fost sancitonat contraventional conform HCL nr. 58/2017, cu privire la “lasarea fara supravechere ape domeniul public a cainilor detinuti“.

In perioada mentionata a existat si o solicitare pentru adoptia unui caine, acesta a fost sterilizat, vaccinat antirabic, indentificat prin microcipare si inregistrat in RECS, conform prevederilor legale, informează autoritățile.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator