fbpx
6 Comentarii

pista asfalt mal

Azi s-a turnat primul strat de asfalt (binder) pe viitoarea pistă de biciclete care va fi amenajată pe strada Constructorilor din Turda, partea dinspre malul Arieșului (pe cealaltă parte se amenajează un trotuar pietonal).

 

”Astăzi a fost așternut primului strat de asfalt (binder) pe pista de biciclete ce va fi amenajată pe str. Constructorilor, zona malului Arieșului.

În scurt timp orașul nostru va avea un spațiu special destinat celor care folosesc bicicleta ca mijloc de transport sau pentru agrement.”, a anunțat administrația locală.

Modernizarea străzii Constructorilor se face cu bani de la bugetul local, însă lucrările se fac ținând cont și de lucrările care se vor executa pe fonduri europene pe artera principală (Calea Victoriei, strada Ștefan cel Mare), care va fi prevăzută și ea cu pistă pentru biciclete.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Adi · 09:03 30.08.2019
  Oare nu va deveni foarte ingustă șoseaua pt. automobile din cauza pistei de biciclete?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ghita · 08:55 31.08.2019
  Sigur va deveni sens unic cu directie centru,s-au montat semne “interzis la dreapta”,la iesirile spre malul Ariesului!?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  pos · 09:56 01.09.2019
  Pista asta de biciclete e chiar un moft, pana acum biciclistii puteau merge linisitit pe acea sosea si fara pista asta ... oricum, nu era aglomeratie de biciclete acolo ...
  • Acest comentariu este nepublicat.
   mircea · 23:31 03.09.2019
   mai ,,,pos'' Clujul nu are piste pt. biciclete?????Turda si Campia Turzii chiar nu au.Mai trebuie sa incurajam si mersul pe bicicleta si pe jos ca o sa ajungi sa respiri numai fum .Daca ai fi biciclist sau poate ca esti si daca esti sti ca trec pe langa tine unii soferii ...,,fini'' ca sa le spun asa la distanta de o palma.Eu am probat portiunea care e gata si te simti in siguranta. BAFTA amice
 • Acest comentariu este nepublicat.
  MARIN · 11:31 03.09.2019
  Nu exista sa ramana ceva bun stricam soseaua pt lpista biciclete Clujul nu are dar noi avem !!Atatea drumuri defecte dar noi facem piste!!!!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator