fbpx
1 Comentariu

autobuze electrice 10

Primele 10 autobuze electrice, din totalul de 20 ce vor fi livrate de firma din Cehia, sunt deja la Turda!

 

”Primele 10 autobuze electrice au ajuns la Turda!

Suntem la jumătatea procesului de livrare.

În curând Turda va avea un transport public modern, la standarde europene!”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Achiziția autobuzelor electrice face parte dintr-un proiect mai amplu, Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD), finanțat de Uniunea Europeană. Pe lângă achiziția de autobuze electrice, stații de încărcare rapidă și lentă, construirea unei autobaze noi, contractul include și asfaltarea tuturor arterelor principale din Turda, lucrările începând deja cu strada 22 Decembrie 1989. Contractul de 32 de milioane de euro a fost semnat anul trecut, iar acum s-a trecut la etapa implementării.

Practic, Turda este primul oraș din România care a achiziționat autobuze electrice cu fonduri europene, iar acum 10 din cele 20 se află deja la Turda.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Cetățean al Turzii · 23:03 29.08.2019
  " Practic, Turda este primul oraș din România care a achiziționat autobuze electrice cu fonduri europene, iar acum 10 din cele 20 se află deja la Turda."
  Aloo, apreciez faptul că, municipalitatea a achiziționat aceste mijloace de transport în comun, dar hai să nu exagerăm.
  Turda nu este singurul oraș din România care a cumpărat autobuze electrice pe bani Europeni.
  În caz că nu știți sau a-ți uitat, domnul Emil Boc, împreună cu reprezentanții Primăriei Clui si reprezentanții CTP din Cluj, au achiziționat autobuze electrice pe bani europeni, chiar de anul trecut...
  Pace si respect!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator