fbpx

Icon Scrie un comentariu

clt balneo

Aleșii locali au aprobat astăzi în cadrul ședinței ordinare de consiliu de la Turda proiectul privind constituirea unei societăți de turism balnear având ca asociat unic, societatea Salina Turda SA.

 

Proictul a fost elaborat la inițiativa primarului Matei Cristian și a fost introdus pe ordinea de zi „pe ultima sută de metri”.

Societatea se va numi Salina Balneo Medica Turda SRL. Având ca obiect de activitate tratamentul balnear și de recuperare, precum și activități conexe cu activitatea de turism.

Salina Turda este unul din cele mai frumoase locuri subterane ale lumii , cu atât mai mult cu cât aceasta a atras interesul străinilor, astfel încât este inclusă în topul celor mai căutate atracții turistice…Este de notorietate faptul că numărul vizitatorilor Salinei este într-o continua creștere, iar pentru diversificarea și oferirea unor servicii balneare precum și pentru atragerea unui număr cât mai mare de turiști în municipiu, este justificată înființarea acestei societăți.

 

Această societate urmează a presta servicii de tratament balnear și de recuperare, constituindu-și propriile servicii medico-sanitare, acreditate ca baze de tratament, conform legii, cu personal medical și paramedical propriu, sau să încheie contracte de parteneriat cu alte structuri medicale” se arată în raportul de specialitate al proiectului.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator