fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

vama

Ultima seară dedicată Zilelor Municipiului Câmpia Turzii va aduce în fața publicului spectator două dintre cele mai în vogă trupe ale României - VAMA și Paraziții.

 

Tot în seara zilei de duminică, 17 august 2019, în Parcul Municipal va concerta și trupa locală de rock, Pro Rock, cu începere de la ora 20:30.

ProRock este o formație muzicală care a luat ființă în 2018 la Campia Turzii, fiind fondată de Marian Morar. Debutul concertistic oficial a fost făcut pe scena Zilelor Municipiului Campia Turzii. În formula originală, formația a progresat mereu, având un real succes. În primăvara anului 2019, ProRock a urcat din nou pe scenă, cântând alături de greii muzicii rock, Compact și Cargo în fața unui public minunat

Cea mai fenomenală trupă de rap din România - Paraziții a fost lansată pe piața muzicală în anul 1993, când Cheloo (Cătălin Ștefan Ion), alături de Dinte, se hotărăsc să creeze o trupă de rap. Prima piesă a trupei, intitulată „În Jur” a fost lansată în 1994, când trupei se alătură Ombladon (Bogdan Ionuț Păstacă).

De-a lungul anilor, Paraziții a fost singura trupă de hip-hop din România care a avut colaborări cu artiști internaționali de prim rang, de la Wu Tang Killabees, la trupa Texta din Austria.

În cei peste 25 de ani de carieră, Paraziții au lansat 13 albume de studio, 5 maxi-single-uri și un „Best off”, dintre care cele mai apreciate albume au fost „Suta”, în 1997, „Irefutabil” în 2002, „Slalom printre cretini” în 2009 și „Arma secretă” cel mai recent album al trupei, lansat în 2019.

Vă invităm duminică, 17 august 2019, de la ora 21:10, în Parcul Municipal, pentru a-i asculta LIVE pe Paraziții!

Trupa rock, VAMA, a fost fondată în 2006 de Tudor Chirilă și Eugen Caminschi, vocalistul și chitaristul formației Vama Veche, cărora li s-au alăturat Lucian Cioargă (tobe), Dan Opriș (bass) și Raul Kusak (clape), cel din urmă fiind înlocuit în 2009 cu Gelu Ionescu. În 2007 apare primul single - Bed for love.

La Zilele Municipiului Câmpia Turzii, VAMA va cânta duminică, 17 august 2019, cu începere de la ora 22:10, atât piese din repertoriul propriu, cât și din repertoriul formației Vama Veche.

Duminică seara vă invităm să urmăriți alături de noi un spectaculos foc de artificii, care va încheia ediția a XXII-a a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii!

Direcția Relații cu Comunitatea

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator