fbpx

turdanews vot

1 Comentariu

vizita cehă

Ambasadorul Cehiei în România, Excelenta Sa Vladimir Valky, s-a aflat ieri la Turda, într-o vizită la Primărie, pentru a purta discuții despre transportul electric în comun (autobuzele achiziționate pe bani europeni sunt produse în Cehia), dar și pentru a vizita Salina Turda, cel mai spectaculos loc subteran de pe mapamond.

Ambasadorul Republicii Cehe, Excelența Sa Vladimír Valky a fost prezent astăzi la Turda, alături de consilierul economic al Ambasadei, Rudolf Opatřil, și de reprezentanții companiei de la care am achiziționat autobuzele electrice.

Vizita a marcat finalizarea primei etape de livrare a celor 7 autobuze electrice. Delegația a efectuat și o vizită în teren la baza de transport public unde sunt garate autobuzele.

Mulțumim oaspeților noștri pentru profesionalism și pentru atenția deosebită pe care au acordat-o orașului nostru!” transmite pe pagina de Facebook primarul Matei Cristian.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    ghirisan · 12:11 14.08.2019
    Tot respespectul pentru domnul Matei! Vai de capul nostru in Campia Turzii unde primarul doarme ! Bravo PSD , bravo Turda!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate