fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Scrie un comentariu

ct muzicapopulara zile

Zilele Municipiului Câmpia Turzii reprezintă, dincolo de spectacol, distracție și entuziasmul unui festival local cu o tradiție de două decenii, oportunitatea ca fiecare cetățean să petreacă momente frumoase, în compania prietenilor sau a rudelor, într-un ambient plăcut,  cu muzică de cea mai bună calitate.

 

 Întrucât folclorul este comoara cea mai de preț a poporului român, era firesc ca și în acest an, muzica populară să ocupe un loc important în programul Zilelor Municipiului.

Astfel, pe perioada celor trei zile de festival, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii a pregătit diverse momente artistice cu caracter folcloric, puse în scenă de nume mari ale muzicii populare românești.

Vineri, 16 august 2019, de la ora 17:00, pe scena din Parcul Municipal vor urca trei soliști care fac istorie în folclorul ardelenesc, respectiv: Angela Rusu, Lena Miclăuș și Florin Rupa.

Angela Rusu, artistă originară din Gherla, este una dintre cele mai apreciate soliste de muzică populară din Transilvania, iar vocea ei inconfundabilă face ca orice reprezentație să fie una memorabilă pentru publicul audient.

Lena Miclăuș este o artistă etno, dar și de muzică populară, reprezentantă al noului val de interpreți care, prin prestațiile lor, însuflețesc orice petrecere care se respectă.

Florin Rupaeste artistul, originar din Câmpia Turzii, care prin talentul său nativ impresionează de fiecare dată. Prestațiile sale atât la saxofon, cât și la taragot, dar și vocea sa caldă reprezintă un balsam pentru sufletul iubitorilor de folclor.

Sâmbătă, 17 august 2019, va veni rândul Aidei Preda și lui Alex de la Orăștie,să încânte publicul spectator din Parcul Municipal.

Aida Preda,liderul grupului „Sânzâienele” a făcut show la Câmpia Turzii, în ediția de anul trecut, iar sâmbătă se întoarce pentru o nouă reprezentație.

Alex de la Orăștieeste unul dintre cei mai apreciați artiști tineri, iar cântecele sale de dor și dragoste de țară sunt fredonate de românii din țară și din diaspora.

Duminică, 18 august 2019 pe scena din Parcul Municipal vor evolua Elisabeta Guzu și Cosmin Mocean, doi artiști din noua generație, care vor însufleți atmosfera și vor arăta publicului prezent la scenă care sunt adevăratele valori ale folclorului românesc.

Zilele Municipiului Câmpia Turzii reprezintă sărbătoarea noastră, a tuturor, de aceea vă invităm să fiți alături de noi, în cele trei zile de festival și să vă bucurați de spectacol.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate