fbpx

Icon 8 Comentarii

balon aer cald zmt

ZMT pune la dispoziție turdenilor și în acest an 50 de invitații duble pentru un zbor cu balonul cu aer cald. Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook a evenimentului – Zilele Turzii – și constă în parcurgerea a trei pași simpli

 • lăsați un comentariu cu numele și prenumele la aceasă postare
 • dați un like paginilor de Facebook Primăria Turda și Zilele Turzii
 • înscrieți-vă în grupul de dialog de pe Facebook “Azi în Turda“ 

Câștigătorii vor fi selectați prin intermediul programului random.org, iar miercuri, 14 august, vor fi anunțați cei norocoși! Invitațiile se vor ridica joi, de la Primăria Turda.

Balonul cu aer cald va fi ridicat în acest an la Castrul Roman, sâmbătă 17 august, iar desfășurarea evenimentului depinde exclusiv de condițiile meteo!!! Vă așteptăm!

Link:

https://www.facebook.com/zileleturzii/photos/a.865082253657602/1370351056464050

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 12:13 13.08.2019
  Zbor deasupra unui oraș cu gropi! Primaria ne ia in balon! Se cheltuie 400000 Ron cu circul asta numit ZeMeTe, si toți batem din pinteni de fericire! S-a instituit de ceva vreme, chestia asta cu Zilele comunei, orașului, municipiului etc. Un spectacol grotesc, care vrea sa arate ce fericiți sunt cetățenii, care de fapt: se duc la budă in fundul curții, inghit tot colbul ridicat de vant cand merg pe strada neasfaltata, isi rup masinile in gropi si traiesc la limita subzistentei. Felicitari vajnicilor consilieri locali, ce s-au unit in cuget si ne-simțiri si au votat ca merită mai mulți bani. Da, in unele țări, consilierii locali sunt pro-bono ei sunt mandri ca ajută urbea, ei sunt cetățeni implicați in viața orașului. La noi in schimb, consiliul local e format din persoane oportuniste, lipsite de profesionalism si mai rau, cu vicii.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Acul Turdean · 13:28 13.08.2019
   In general ai dreptate, dar hai sa nu generalizam, ceva ceva se asfalteaza iar consilieri locali sunt 2 persoane de la PNL, care au facut si ei opozitie cum au putut, dar sa sti ca sunt integri; iar intr-adevar moral era intai sa pui la punct nevoile de baza ale cetatenilor, apoi sa petreci si sa arunci cu banii la handbal, in fine, sper sa putem schimba acest regim!
   • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 15:51 13.08.2019
    Handbalul nu înseamnă bani aruncați, handbalul înseamnă ca nu ne-am pierdut ambitia si speranța. Jos pălăria in fața lor! Turda are o echipă si nu o adunătură de vedete, are suflet si nu ultimul rand are jucatori români. Nu îmi ziceți ca Nenad e sarb, ca el e mai român decat mulți alti păcălici ce umbla cu cocarde tricolore in piept. Nu ma interesează ca 2 consilieri sau 3 sau 1 sunt cinstiți, vreau sa fie toți. Nu vreau ca incompatibilii, alcoolicii si nevertebratele sa conduca orașul.
    • Acest comentariu este nepublicat.
     Acul Turdean · 16:30 13.08.2019
     Acum te contrazici, ba spui ca nu avem lucruri elementare, ba spui ca ne trebuie o echipa de handbal ce e costa peste 700.000 euro anual; nu spune nimeni sa nu fie si handbal, pe langa alte sporturi, dar sa fie sanse egale cu tenis, atletism, etc. Sau preferi sa astepti o jumatate de ora daca suni la o salvare, din cauza ca masinile sunt vechi si le cad usile?! Vrei sa fie toti consilierii cinstiti? Toata lumea vrea, dar la vot aleg prost, caci nu stie din timp cine e cinstit si nu a bagat mana in butoiul cu miere 2969a Daca vrei, iti spun un pont, nu se poate schimba nimic la primele alegeri locale, daca vin aceleasi nume pe lista!
     • Acest comentariu este nepublicat.
      Altceva · 17:23 13.08.2019
      Nu ma contrazic, echipa de handbal e singurul lucru care funcționează si reprezintă normalitatea in Turda. Restul e tacere! De 30 de ani ne hrănim cu promisiuni! Eu am vorbit in general de trend-ul de care nu a scapat si Turda, cel al zilelor fara rost, in care se aruncă banii pe artificii, confetti si artisti vulgari.
     • Acest comentariu este nepublicat.
      Fane B. · 16:45 13.08.2019
      Este extraodinar! De ce nu ai spus până acum că ai dat 700.000 de euro anual la echipa de handbal?! Să afle lumea, să fii lăudat pentru performanțele realizate...
      Dincolo de glumă, că e o glumă suma precizată de tine, trebuie spus că suma a fost de vreo 2 milioane de lei / an (ban public), adică puțin peste 400.000 de euro.
      Cu toate astea, echipa s-a bătut cu alții care primeau 2.000.000 de euro! Când reușești și tu să te bați în ceea ce faci cu mamuți mai puternici financiar ca tine, de vreo 5 ori, atunci mai putem povesti!
      • Acest comentariu este nepublicat.
       Acul Turdean · 18:54 13.08.2019
       Nu e o gluma, incepand din aceasta luna sumele sau marit pentru echipa de handbal, primaria si cu salina aloca peste 600.000 anual, iar pe langa asta mai vine CAA, Domeniul public si altii cu sponsorizari, daca vrei uita-te la penultima sedinta de consiuliu local. Ideea nu e sa bati tot la handbal, ci sa ai educatie,sanatate si infrastructura in oras, in primul rand...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Tușa Luciana Letiția · 15:14 13.08.2019
  Ar fi minunat să pot vedea orașul de la înălțime
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator