fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 9 Comentarii

test 1

În total, vor fi montate 3 stații de încărcare rapidă în oraș și 20 de stații lente, pentru fiecare autobuz, care vor fi montate la noua Autobază. 


Acestea au fost achiziționate cu fonduri europene, în cadrul proiectelor câștigate pe baza Planului de Mobilitate Urbană Durabilă și vor fi livrate și montate până în luna decembrie, când va începe activitatea noua companie de transport public a Consiliului Local.


Contractul semnat de către Primăria Turda, prin Primarul Cristian Matei, cu SC ANADOLU AUTOMOBIL ROM S.R.L. prevede un număr total de 20 de autobuze electrice, incluse în finanțarea europeană pe baza Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.


Furnizorul se obligă ca, în baza contractelor subsecvente încheiate cu Primăria Municipiului Turda, să furnizeze autobuze electrice de capacitate medie și normală, dotate cu sistem informatic e-ticketing, management flotă și informare pasageri, și stații de încărcare rapidă.


Flota de autobuze și toate echipamentele vor fi operate de către noua companie de transport public a Consiliului Local la finalul anului 2019.

test 2

viamso feb2019

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Marius · 22:24 10.08.2019
  La drumurile din Turda nu rezista autobuzele electrice... Asfaltați măcar drumul principal din Turda noua pana la kauflsnd dom primar. Și apoi băgați autobuze electrice.. Faceți trotuare.. Asfaltați străzile care arata ca în 1985. Când ploua sa te ferească Sfântul ca nu ai pe unde merge....
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 23:30 10.08.2019
   Știi ce e trist?! Că vorbești fără să ai un minim de habar...
   Proiectul, despre care s-a spus atât de mult incât mă mir că mai există oameni ca tine, are o parte foarte importantă: asfaltarea TUTUROR arterelor principale! Plus trotuare etc. S-a început cu 22 Decembrie 1989, fostă Armata Roșie.
   • Acest comentariu este nepublicat.
    Mihai Marginean · 07:57 11.08.2019
    Habar nu ai tu,despre toate strazile din Turda.Ia-ti o bicicleta si fa cateva ture pe strada Traian,de exemplu.Dupa o ploaie zdravana,trebuie sa faci slalom printre balti+ca risti sa fi lovit de vreo masina.Spun asta din experienta mea...nevasta mea era sa fie lovita de o masina,despre ce vorbim? Trebuie sa ne mai informam,nu sa acuzam pe x-ulescu ca nu are habar !!!
    • Acest comentariu este nepublicat.
     Gelu FLOREA · 10:46 11.08.2019
     Poate nu ți-ai dat seama sau nu ai habar că am comentat strict la precizările făcute.
     Turda are foarte multe nevoi! Simpla lor constatare, de 20 de ani încoace, nu le rezolvă!
     Pentru rezolvare trebuie găsite soluții concrete. Iar atragerea fondurilor europene este cea mai bună variantă de dezvoltare a Turzii!
     La asta m-am referit...
     Dacă ai alte soluții, nimeni nu te oprește să le spui.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Florin · 12:59 11.08.2019
  Domnu' Gelu, hai să facem un pariu pe ce vrei domnia ta, strict la subiect. Până în luna decembrie când își va începe activitatea noua firmă de transport e imposibil să fie asfaltate TOATE arterele principale, ca să nu mai zic de trotuare și altele. Și mă refer la o lucrare completă, cu fundație corespunzătoare, nu la turnarea unui strat de asfalt peste existentul de acum, care ar ține până maxim vara viitoare...
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 14:22 11.08.2019
   Pentru că văd că nu ai habar, dar îți place să-ți dai cu părerea, o să-ți explic:
   - este evident că nu se pot asfalta toate arterele principale până în decembrie 2019. Termenul e undeva prin 2022, pentru că sunt lucrări de amploare, cu fundație etc, cum soliciți tu.
   - licitația pentru achiziție autobuze s-a făcut în vara anului trecut, în toamnă spre iarnă s-a semnat contractul, iar până în decembrie 2019 trebuie să livreze cele 20 de bucăți.
   - proiectul era comun (Planul de Mobilitate Urbană Durabilă), pentru că era singura variantă de a atrage bani europeni pentru asfaltare străzi (excepție zone declarate stațiuni balneoclimatice, cum e zona Băi, unde există și acolo contract pe fonduri europene pentru asfaltare străzi).
   Te întreb: dacă ai fi decis tu, ai fi renunțat la cele 32 de milioane de euro, bani europeni, pentru că lucrul la străzi e pe o durată mai mare decât achiziția/livrarea autobuzelor electrice?! Dacă ești deștept, mă îndoiesc că ai fi renunțat...
   Despre asta e vorba!
   • Acest comentariu este nepublicat.
    Florin · 15:51 11.08.2019
    Unele detalii nu le cunoșteam și explicațiile sunt în regulă, mulțumesc. Ceea ce mă deranjează în general la oameni, și cred că nu numai pe mine, este aerul de superioritate al celui care având anumite informații își imaginează că toți ceilalți sunt sub inteligența lui. Nu puteau oare veni aceste explicații fără expresii de genul 'dacă ești deștept' sau 'văd că nu ai habar, dar îți place să-ți dai cu părerea'? Și apropo, dacă deranjăm atunci când ne dăm cu părerea, de ce mai aveți voi pe aici rubrica de comentarii?
    • Acest comentariu este nepublicat.
     Gelu FLOREA · 16:21 11.08.2019
     Faptul că tu sesizezi "aerul de superioritate" se datorează complexului tău de inferioritate. Deci... nu e vina mea! Bănuiesc că te deranjează și faptul că eu îmi asum identitatea, în timp ce tu eviți asta. E tot un complex de inferioritate...
     Eu critic doar faptul că îți dai cu părerea, ca și cum ai fi interesat de subiect, dar de fapt nu ai habar de nimic! Aceste informații s-au tot repetat atât de mult, încât... nici nu știu ce să mai zic.
     Nu deranjezi cu nimic... Însă, ar fi mult mai ok să fii minim documentat. Că altfel, comentezi doar să te afli în treabă. Din punctul meu de vedere, o poți face. Nu are ce să mă deranjeze. Suntem un popor de comentaci. Cu eficiența, munca și realizările... mai puțin.
     • Acest comentariu este nepublicat.
      Florin · 16:47 11.08.2019
      Fac parte din poporul ăsta, recunosc. Am primit și o consultație psihologică gtatuită, nu-i rău. Asta înseamnă că e cazul să mă opresc aici. Succes pe mai departe și să pozezi cât mai multe goluri în poarta virușilor miercuri...
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator