fbpx

Icon Scrie un comentariu

centru tineret lucrari

În urmă cu câteva săptămâni au debutat lucrările de renovare și modernizare la clădirea de pe strada Axente Sever unde va funcționa Centrul pentru Tineret din Turda.

 

Acum conform informațiilor furnizare de administrația locală, continuă renovarea spațiului unde se vor desfășura activitățile educaționale. Până în acest moment au fost tencuiți pereții, au fost recondiționate ferestrele și ușile, a fost înlocuită instalația sanitară și electrică. Pașii următori vor fi aplicarea plăcilor ceramice și recondiționarea acoperișului.

Este vorba despre proiectul #81 din cadrul Turda Decide. Reprezentanții Asociației The Da Vinci System își propun să înființeze aici, cu fondurile alocate prin proiectul Turda Decide, un Centru pentru Inițiative de Tineret, Voluntariat și Implicare în Comunitate. Acesta va fi destinat tuturor tinerilor turdeni care doresc să își desfășoare activitatea într-un cadru organizat și în condiții decente.

Centrul va beneficia de dotări performante în materie de infrastructură educațională, incluzând o tablă interactivă, videoproiector și sistem de sonorizare pentru seminarii și conferințe; laptop-uri performante, astfel încât tinerii din medii defavorizate să poată beneficia de cursuri IT chiar dacă nu au încă resursele necesare acasă, să poată să se familiarizeze cu soft-uri de ultimă generație; un mediu plăcut în care tinerii să se simtă bine să își petreacă timpul liber într-un mod productiv.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator