fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

lucrari constructorilor

Primarul Cristian Matei a anunțat că azi au început lucrările de modernizare a străzii Constructorilor din Turda. Pe partea dinspre blocuri se va face trotuar, iar pe partea dinspre mal se vor face piste de biciclete.

 

Lucrarea va fi integrată în lucrările care vor fi executate prin proiectul european PMUD.

Se va reface sau construi complet trotuarul de pe partea cu blocuri, iar pe partea cu malul Arieșului se vor construi piste de biciclete dintr-un capăt în altul! 

Au început lucrările și pe Calea Victoriei la blocurile C6 și C7, incluse în proiectul câștigat de cetățeni în cadrul concursului de proiecte #TurdaDecide. Prin aceste lucrări se va reamenaja spațiul verde, se vor asfalta aleile, se înlocuiesc stâlpii de iluminat și se va crea un mini spațiu de agrement pentru locuitorii acestor blocuri.”, a transmis primarul Cristian Matei.

Aceste lucrări se execută cu bani de la bugetul local. Finalizarea lor este preconizată pentru finele lunii august 2019.

În cadrul unei conferințe de presă care a fost organizată azi, primarul turdean le-a transmis locuitorilor că în prezent sunt 11 străzi în curs de modernizare și că în curând vor fi 17-18 zone de lucrări pe raza localității. ”Rog populația să aibă răbdare și să scuze deranjul. Eu zic că se merită!”, a spus edilul turdean.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator