fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

clT Prival

Nemulțumirile la adresa operatorului de salubritate au răbufnit în Consiliul Local Turda odată cu proiectul aflat pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 24 iulie.

Proiectul privind decontarea serviciilor de salubrizare prestate de SC PRIVAL Ecologic Servis SA, către locuitorii Municipiului Turda care nu au contract de salubrizare încheiat, a fost „fitilul” care a aprins disputele pe tema prestației companiei de salubritate care lasă de dorit în opinia unora, iar în opinia altora ar trebui reziliat contractul. Primarul Matei Cristian a fost la fel de vehement în privința „aprecierilor” la adresa Prival, reamintind totuși consilierilor locali că în forul deliberativ s-a aprobat proiectul privind colaborarea cu societatea respectivă, iar acum se suportă consecințele.

Matei Cristian a precizat cu această ocazie că la nivelul primăriei s-a constituit o echipă de lucru care se implică activ alături de Prival în modul de colectare al deșeurilor de pe raza orașului. Nemulțumirile au pornit de la gunoiul care deși este colectat selectiv de consumatorii casnici, în mașina societății este aruncat la grămadă fără să se țină cont de categorii, nu există suficiente containere, primăria a cumpărat din bani proprii noi pubele, se dorește realizarea unor rampe betonate pentru accesul mai facil la recipientele de colectare a deșeurilor, să se respecte programul săptămânal de ridicare a gunoiului menajer etc.

Consilierul ALDE, Adrian Sărmășan si-a manifestat la rândul său indignarea și nemulțumirea fața de activitatea operatorului local de salubritate.

Ceea ce fac cei de la Prival e o adevărată bătaie de joc. După ce că Primăria a cheltuit resurse în a pune la punct colectarea selectivă a deșeurilor, de fiecare dată când vin camioanele de la Prival, adună toate deșeurile indiferent de fracții.”, a spus Sărmășan.

În plus alesul local a mai menționat faptul că unii angajați ai societății de pe gunoieră mai cer și bani ca să ducă anumite deșeuri care nu intră în categoria celor menajere.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator