fbpx

diego banner mai2019

1 Comentariu

salubritate campia

Având în vedere disconfortul generat de Compania de Salubritate, prin colectarea neconformă a deșeurilor și murdărirea carosabilului cu dejecții, precum și sesizările depuse de cetățeni în acest sens, primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin  Nicolae LOJIGAN, a luat o atitudine fermă față de această situație.

 

Astfel, edilul a sesizat Poliția Locală, solicitând dispunerea de măsuri legale în vederea rezolvării acestei situații.

Datorită  faptului că în nenumărate rânduri operatorul de salubritate din municipiul Câmpia Turzii a încălcat legislația de mediu, prin murdărirea domeniului public cu diverse scurgeri din mașina de transport deșeuri, precum și a disconfortului creat cetățenilor, Compania de Salubritate a fost sancționată contravențional cu amendă maximă, prevăzută de lege, respectiv 2500 lei. 

Totodată, li s-a pus în vedere să-și remedieze toate problemele care duc la apariția acestor fapte de natură a crea disconfort, în caz contrar urmând  a fi sancționați din nou.

"Sunt de părere că interesele cetățenilor și curătenia în oraș primează, cu atât mai mult cu cât obiectivul administrației locale este acela de a avea un oraș cât mai curat, în beneficiul cetățenilor noștri. Comunitatea trebuie să înțeleagă că administrația locală are TOLERANȚĂ ZERO în chestiunea salubrității și nu vom face rabat de la standardele noastre indiferent de circumstanțe", declară Dorin Nicolae LOJIGAN.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    cetatean · 13:20 25.07.2019
    De-un penibil incredibil discursul primarului, acelasi care în urma cu câteva zile justifica degringolada de la Compania de Salubritate desi nu nu era îndreptatit s-o faca. Acum îi sanctioneaza. Manipulare si fatarnicie crasa...
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator