fbpx

2 Comentarii

strada bai 2

Încă o dovadă că toate promisiunile și contractele semnate devin realitate în teren, chiar dacă uneori e nevoie de multă răbdare pentru finalizarea etapelor birocratice!

Astăzi au fost deschise șantiere pe strada Cireșului și pe Aleea Alexandru Borza, urmând celelalte 18 străzi incluse în finanțarea europeană (Aleea Băilor, Aleea Durgăului, Aleea Mureș, Aleea Olt, Str. Alunișului, Str. Barbu Lăutaru, Str. Caisului, Str. Câmpului, Str. Castanilor, Str. Frăgăriște, Str. George Enescu, Str. Gheorghe Dima, Str. Mărului, Str. Nucului, Str. Piersicului, Str. Prunului, Str. Șesului, Str. Vișinului). Lucrările sunt efectuate de către compania VIAROM.

 • În total avem 11 străzi în curs de modernizare în acest moment. Avem șantiere deschise pentru modernizare și asfaltare pe străzile: Săndulești, Lotus, Fântânele, Margaretelor, Cireșului și Aleea Alexandru Borza. Pe străzile Nucului, Chimiștilor, Vișinului, Nicolae Teclu și Gutuiului se desfășoară lucrări de modernizare a infrastructurii de apă și canal.
 • Toate lucrările sunt corelate cu cele ale Companiei de Apă Arieș. Imediat ce se încheie o lucrare făcută de ei, strada este preluată pentru asfaltare.
 • Urmează să dăm startul lucrărilor pe strada 22 Decembrie 1989, stradă inclusă în finanțarea europeană din cadrul Planului de Mobilitate Urbană Durabilă – coridor industrial.
 • Se vor intensifica lucrările și în cartierele micro 1, 2 și 3 (Oprișani), urmând treptat să modernizăm în totalitate aceste cartiere, anunță Primăria Turda

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Elena · 18:27 22.07.2019
  De 13 ani locuiesc pe strada Razoare. Va rog sa imi spuneti daca va fi asfaltata. Nu am vazut-o cuprimsa in nici un plan. In schimb sunt strazi care au asfalt si trotuare. La noi pe cand?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Horea · 09:30 23.07.2019
  Ce sa mai zicem de str. Mircea cel Bătrîn ,stradă circulată de foarte mulți turiști străini. E jale!!
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator