fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

colegiul tehnic turda

Pe ordinea de zi a ședinței de consiliu de la Turda de miercuri, 24 iulie ora 13, figurează și un proiect ce face referire la reabilitarea și modernizarea Colegiului Tehnic .

 

Lucrările de reabilitare și modernizare a colegiului turdean au loc în contextul obținerii autorizației sanitare de funcționare.

Finanțarea lucrărilor se face prin Programul Național de Dezvoltare locală dar o parte din bani provin și de la bugetul municipiului Turda. De la bugetul local vor fi distribuiți peste 161.800 lei, valoarea totală a investiției este de 1.145.484 lei inclusiv TVA, cu termen de realizare de 8 luni.

Pe ordinea de zi a ședinței de consiliu mai figurează proiecte privind execuţia bugetului pe trimetrul II 2019; acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local Turda în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea Tetarom S.A., în vederea exercitării drepturilor de acţionar în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor și  alocarea imobilului situat administrativ în Municipiul Turda, str. Axente Sever, nr. 25, judeţul Cluj – demisol şi parter, pentru implementarea proiectului “Centrul pentru iniţiative de tineret, voluntariat şi implicare în comunitate”.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator