fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

cristina pirv

În această dimineață consilierii locali din Turda s-au reunit pentru o ședință „de îndată” , având pe ordinea de zi cinci proiecte de hotărâre, majoritatea vizând activitățile sportive din municipiu.

Unul dintre acestea, votat în unanimitate de cei prezenți, face referire la asocierea Municipiului Turda cu Clubul Sportiv Volei Cristina Pârv, cu această ocazie fiind stabilită și cotizația lunară către asociație.

Singurul care a luat cuvântul cu privire la proiect a fost consilierul PRM, Doru Anca. Acesta a apreciat drept pozitivă inițiativa, existând totodată și o „acoperire financiară” a cheltuielilor cifrate la suma de 25.000 lei.

Descoperirea, selecția, inițierea și pregătirea practicării voleiului în orașul nostru este un scop deja inițiat, având în vedere evoluția talentelor descoperite la nivelul școlilor gimnaziale din orașul nostru....Contractul de asociere cu entitatea mai sus amintită, are ca obiective principale: promovarea talentelor descoperite, îmbunătățirea pregătirii sportive a tuturor celor care doresc practicarea acestui sport, prin participarea în competiții internaționale alături de sportivi de valoare, popularizarea voleiului ca disciplină sportivă și recreativă în rândul turdenilor, precum și a imaginii Municipiului Turda în plan național și nu numai...” se arată în proiectul de hotărâre.

La ședința de consiliu a fost prezentă și Cristina Pîrv. Turdeanca a lăsat Brazilia unde a trăit alături fostul soț și s-a reîntors acasă alături de cei doi copii, intenționând să se implice activ în voleiul românesc.

În 2012, ea a divorțat de legendarul jucător brazilian Gilberto Amauri de Godoy Filho ("Giba"). După separare, Cristina Pîrv a mai locuit 6 ani în Brazilia, dar s-a hotărât să revină în ţară.

Fiica sa, Nicoll (clasa 8-a) este voleibalistă la cadetele de la LPS Cluj, în timp ce fiul său Patrick, (clasa 5-a) este portar la fotbal copii, la Luceafărul Cluj.

Cristina Pîrv a anunțat că vrea să se implice în dezvoltarea voleiului în România, pentru că există potențial, iar experiența ei în volei și în managementul sportiv o poate ajuta să contribuie la revigorarea acestui sport.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator