fbpx

Scrie un comentariu

parcare ct

Poliția locală Câmpia Turzii a anunțat că de mâine va trece la identificarea celor care nu s-au conformat avertismentului de a-și întreține corespunzător locul de parcare al mașinii. În prima fază, se va da un avertisment și un termen de 24 de ore, după care vor fi aplicate sancțiuni între 400-1000 de lei!

 

”SCOPUL NOSTRU: Prevenire prin informare, atenționare și sancționare, în caz de neconformare. V-am rugat, atât într-o postare anterioră, cât și prin intermediul unor atenționări distribuite de către colegii noștri, cu sprijinul voluntarilor, pe care cu siguranță le-ați găsit în parbrizul mașinii dumneavoastră, să vă întrețineți în mod corespunzător locul în care vă parcați mașina.

Constatăm, că marea majoritate a dumneavoastră au înțeles demersul nostru de a face ca orașul nostru să fie mai îngrijit și și-au curățat parcarea, așa cum puteți observa din imaginile de mai jos, drept pentru care VĂ MULȚUMIM.

După cum bine știm, întotdeauna există și unele persoane care din rea voință, neștiință sau neputință nu au făcut acest lucru, cu toate că timpul pentru aceasta a fost suficient. 

În consecință, ne vedem nevoiți ca începând de mâine, 16.07.2019, să trecem la identificarea celor care nu s-au conformat și să aplicăm măsurile legale de sancționare, în primă fază cu avertisment scris și un termen de 24 ore. În caz de neconformare celor în cauză le vor fi aplicate sancțiuni contravenționale cu amendă, între 400 și 1000 lei, conform HCL 58/2017.

Vă informăm, că acesta este modul de acțiune în absolut toate demersurile pe care le vom întreprinde în activitatea noastră, cu excepția celor rău intenționați”, transmite Poliția Locală Câmpia Turzii.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator