fbpx
1 Comentariu

toaletare ct

Primarul Dorin Lojigan a anunțat că echipele societății Domeniul Public din localitate au efectuat lucrări de toaletare a zonelor verzi, menționând că în perioada următoare vor începe și lucrările de toaletare a gardurilor vii din municipiu. De asemenea, edilul localității i-a îndemnat pe cetățeni să sesizeze administrația locală zonele care trebuie toaletate, având în vedere că a fost achiziționat un utilaj destinat tăierii ierbii.

 

”Având în vedere reducerea cantităților de precipitații din ultima vreme, echipele Domeniului Public Câmpia Turzii au efectuat lucrări de toaletare a zonelor verzi, prin tăierea ierbii crescute în mod excesiv, atât în cartierul Blocuri, cât și în Centrul Municipiului.

Astfel, prin intermediul investiției realizate de Domeniul Public Câmpia Turzii, prin achiziționarea unui utilaj destinat tăierii ierbii, am reușit un nou pas spre dezideratul nostru, acela de a avea un oraș curat, un ambient plăcut pentru cetățeni și spații verzi în care să-ți fie drag să-ți petreci timpul liber.

Utilajul destinat tunderii zonelor verzi completează parcul auto și de utilaje al societății cu capital de la Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii și conferă echipelor din divizia de spații verzi o rapiditate și o eficiență superioară în muncă.

Pe această cale, îi îndemn pe toți cetățenii orașului care observă zone verzi cu iarbă crescută excesiv, să ne aducă acest lucru la cunoștință, pentru a remedia cât mai repede problema.
De asemenea, îi informez pe cetățeni cu privire la faptul că, în perioada imediat următoare vor debuta lucrările de toaletare a gardurilor vii din municipiu.”, a precizat primarul Dorin Lojigan.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Pensionar · 11:21 14.07.2019
    Povesti cu pesti ...de la 3 lacuri! Azi 14 iulie gardul viu e mare plin de buruieni, iarba la fel plina de balarii! Niciodata orasul Campia Turzii nu a fost asa cu gardul viu lasat in paragina chiar peste drum de primarie!
    Politia locala din Campia Turzii amendeaza proprietarii de locuri de parcare daca au buruieni dar nu vede mizeria din gardul viu chiar peste drum de primarie!!!! De ce oare nu sant amendati cei responsabili cu curatenia din orasul Campia Turzii?! Cine trece azi 14 iulie prin orasul Campia Turzii priveste ingrozit la gardul viu plin de burieni si iarba mare chiar peste drum de primaria orasului Campia Turzii!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator