fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

matei cristian

Primarul Municipiului Turda, Cristian Matei, a anunțat astăzi, în cadrul conferinței de presă organizată cu ocazia reunirii lotului Potaissei Turda, faptul că orașul nostru a depus mai multe dosare de finanțare pe ramura sportivă. Dar și faptul că Turda, va avea o echipă de volei feminin, de care se va ocupa Cristina Pârv, cea mai bună voleibalistă din istoria României.

 

„Am identificat în această vară posibilitatea ca în această vară, sportul de sală din Turda să beneficieze de noi fonduri și de o nouă abordare. O să inițiez luni un proiect de hotărâre, prin care să dăm drumul la un nou club profesionist de volei. Odată cu revenirea în țară a Cristinei Pârv, am hotărât că este bine să dăm curs acestei inițiative de a forma acest nou club.

Avem posibilitatea să accesăm un proiect european comun, pe sport, care să cuprindă cele două sporturi de sală (handbal și volei). S-ar putea să avem posibilitatea să deschidem încă o sală de sport, combinată cu un mini-hotel, cu sală de mese și sală de recuperare. Nu suntem departe de acest demers, nu este mare grabă, avem unde ne desfășura activitatea. În foarte scurt timp vom afla și câștigătorul antreprenorului care va executa construcția sălii polivalente,

Nu este cazul să se îndoiască nimeni de aceste lucruri, deoarece nu mai încape îndoială, sala polivalentă este finanțată, este în licitație, iar în scurt timp se va cunoaște antreprenorul.” a declarat Cristian Matei.

De asemenea, primarul Turzii a anunțat și faptul că au fost trimise deja trei dosare pentru finanțare în domeniul sportului.

„Am trimis deja dosarul de finanțare pentru un teren de fotbal în apropierea stadionului, cu suprafață mixtă, sintetică și naturală. Va fi un parc sportiv în zona respectivă, pe acest teren vor trasate și două terenuri transversale, pentru a se putea juca și pe teren mic.

Am trimis un dosar de finanțare pentru un teren de handbal, cu toate dotările, care va fi edificat în curtea liceului Chimie 1 (n.r. liceul „Liviu Rebreanu). Nu în ultimul rând, a fost trimis dosarul și pentru parcul sportiv din curtea Colegiului Național „Mihai Viteazu”.

Eu zic că este un succes al actualei administrații. Ne preocupăm de toate domeniile vieții sociale, culturale, medicale, de învățământ, sportive din Turda, ne-am ocupat în mod deosebit și de baza materială, care capătă o valoare deosebită și care va repune sportul turdean în limite în care merită Turda.” a declarat edilul turdean.

foto: Marius Romilă

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate