fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

dorinlojigan

Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a venit cu precizări privind activitatea Companiei de Salubritate Câmpia Turzii SA, în ceea ce privește rezilierea contractelor din mediul rural, explicând de ce s-a luat această decizie.

 

”Referitor la problema rezilierii unilaterale a contractelor de prestări servicii de salubritate, încheiate de Compania de Salubritate din Câmpia Turzii, cu UAT-urile din mediul rural, în contextul articolelor de presă apărute astăzi, mă simt nevoit să fac următoarele precizări: nu se pune problema unui „deranj” sau a unei „situații îngrijorătoare” la Compania de Salubritate și nici ca operatorul de salubritate „să nu mai facă față”.  Decizia de denunțare unilaterală a contractelor a fost luată de comun acord cu Primăria Municipiului Câmpia Turzii, întrucât ne dorim să asigurăm un climat frumos și plăcut pentru cetățenii noștri.

Consider că este mai important ca operatorul de salubritate din Câmpia Turzii să deservească EXCLUSIV Câmpia Turzii, deoarece marea majoritate a contractelor și a veniturilor încasate de operator se datorează cetățenilor din Câmpia Turzii. Astfel, scopul nostru este acela de a utiliza toate resursele operatorului de salubritate pentru a colecta, transporta și depozita exclusiv deșeurile din Câmpia Turzii.

Având în vedere dotarea Companiei de Salubritate, care are doar două autoutilitare de colectare a deșeurilor, am luat hotărârea ca ambele autoutilitare să fie folosite în Câmpia Turzii, pentru a crește gradul de curățenie al orașului și pentru a evita cazurile de supra-aglomerare a punctelor gospodărești.

Totodată vreau să precizez că există alternative pentru ca bugetul companiei să nu fie afectat de rezilierea acestor contracte. 

În acest sens, denunțarea unilaterală a contractelor de colectare și transport a deșeurilor din mediul rural a fost luată nu ca o consecință a situației „îngrijorătoare” a Companiei, ci ca o consecință a unei schimbări de politică ÎN BENEFICIUL CETĂȚENILOR DIN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII!”, a spus primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator