fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

centru da vinci

Primarul Municipiului Turda, Matei Cristian, a fost în teren alături de câștigătorii proiectului #81 din cadrul Turda Decide, pentru a le prezenta locația propusă de către Primăria Municipiului Turda în vederea desfășurării activității, pe strada Axente Sever. Amenajarea clădirii va începe de luni, 8 iulie.

Reprezentanții Asociației The Da Vinci System își propun să înființeze aici, cu fondurile alocate prin proiectul Turda Decide, un Centru pentru Inițiative de Tineret, Voluntariat și Implicare în Comunitate. Acesta va fi destinat tuturor tinerilor turdeni care doresc să își desfășoare activitatea într-un cadru organizat și în condiții decente.

„Proiectele din cadrul Turda Decide încep, rând pe rând, să fie implementate. Ne bucurăm că există atât de mult interes din partea cetățenilor și vă mulțumim pentru implicare!” transmite cu această ocazie primarul Matei Cristian.

Un astfel de centru, conform proiectului înscris pe platformă, ar beneficia de următoarele: dotări performante în materie de infrastructură educațională, incluzând o tablă interactivă, videoproiector și sistem de sonorizare pentru seminarii și conferințe;  laptop-uri performante, astfel încât tinerii din medii defavorizate să poată beneficia de cursuri IT chiar dacă nu au încă resursele necesare acasă, să poată să se familiarizeze cu soft-uri de ultimă generație; un mediu plăcut în care tinerii să se simtă bine să își petreacă timpul liber într-un mod productiv.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator