fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

00caini1 1326496445

Administrația locală din Câmpia Turzii a anunțat că în cursul lunii iunie 2019 au fost capturați 11 câini fără stăpân, în urma unor acțiuni de ecarisare a Asociației Centrul de Ecarisaj Turda, cu care există încheiat un contract în acest sens.

 

La solicitarea Primarului au fost capturați 5 câini, la solicitarea Viceprimarului - 3 câini, la sesizarea Poliției - 2 câini, iar conform programului s-a capturat un câine.

”Acțiunile au constat în identificarea și strângerea câinilor fără stăpân, care circulă liber, fără însoțitor pe domeniul public al municipiului, capturându-se un număr de 11 câini, dar niciunul nu a fost identificat ca având microcip. Câinii au fost preluați cu proces verbal, în baza formularului individual de capturare, de către echipa de ecarisaj și transportați pentru aplicarea prevederilor legale în adăpostul propriu al prestatorului, amenajat în localitatea Turda, strada Bogata, jud. Cluj.

În perioada menționată nu au fost solicitări pentru adopție sau adopția la distanță pentru câinii capturați”, a precizat dr. Alin Irimieș, Responsabil Ecarisarea teritoriului.

caini ct situatie

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator