fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

1 Comentariu

edu elite 10iulie

premiere nota10

În cadrul ședinței Consiliului Local de ieri, subiectul premierii elevei de 10 la examenul de Evaluare Națională din Câmpia Turzii a fost intens dezbătut. Practic, pe această temă s-a discutat într-o treime din durata totală a ședinței de Consiliu Local!

Primarul Dorin Lojigan a spus că nu există posibilitate legală pentru a premia această tânără performantă, pentru că Guvernul PSD ar fi interzis acest lucru, printr-o ordonanță de urgență dată la finele anului 2018.

De partea cealaltă, consilierii PSD au susținut că vor găsi o soluție legală pentru ca tânăra să fie premiată cu bani de la bugetul local.

După discuții în contradictoriu, consilierul PNL Mihai Pătruțiu a anunțat că aleșii PNL, PPU-SL și UDMR își vor dona o parte din indemnizație, pentru ca tânăra cu 10 să fie premiată pentru performanța sa, fără să existe vreo problemă de legalitate. În plenul ședinței a aderat la această idee și consilierul PMP Adrian Mischian. Doar consilierii PSD s-au abținut să anunțe că vor dona o parte din indemnizația lor pentru premierea tinerei.

Tânăra a fost premiată azi!

După ce ieri consilierii PNL, PPU-SL, UDMR și PMP au anunțat că vor dona o parte din indemnizația de consilier local, pentru premierea tinerei, azi Anda Diana Moldovan a primit banii! La acțiune s-a alăturat inclusiv primarul Dorin Lojigan, dar și directorii de la Domeniul Public Câmpia Turzii și Compania de Salubritate.

”Împreună cu colegi din Consiliul Local și nu numai, am ales să premiem în felul nostru, o tânără remarcabilă, ambițioasă și responsabilă, elevă a Liceului Teoretic “Pavel Dan”, care a obținut media 10 la evaluările naționale.
În ciuda legislației potrivnice, am găsit soluția potrivită împreună cu oameni care prețuiesc performanța: Sabin Ghemes - Viceprimar, Călin Giurgiu - Director Domeniul Public și Cristian Cîmpean - Director Compania de Salubritate, dar si o parte din consilierii locali,  Varodi Ioan - PNL, Patrutiu Mihai - PNL,  Georgiana Sima - PNL, Vasai Catalin - PNL, Calin Crihalmeanu - PNL, Emil Nicoara - PNL, Alexandru Socaciu - PNL, Soporan Vasile - PPUSL, Mariana Cîmpean - PPUSL, Man Liviu - PPUSL, AnaMaria Nagy - UDMR, Vitus Ioan - UDMR si Mischian Adrian - PMP, care și-au donat o parte a indemnizației de consilier local.
Astfel, Anda Diana Moldovan a avut parte de o surpriză azi și a fost recompensată cu suma de 1600 lei, alături de felicitări și exprimarea unanimă a mandriei pe care o face municipiului nostru, aflat din nou pe harta națională datorită ei. 
Felicitări și la cât mai multe împliniri, Anda Diana Moldovan!”, a anunțat azi primarul Dorin Lojigan.

Vezi discuțiile care au avut loc în Consiliul Local Câmpia Turzii:

Discuțiile privind premierea tinerei cu 10 la Evaluarea Națională au avut și o tentă cu iz politic.

Citește și:

Se poate sau nu se poate premia tânăra din Câmpia Turzii, cu 10 la Evaluarea Națională?!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    iobagu · 17:36 29.06.2019
    Cum era de așteptat, pzdiștii din Câmpia Turzii, participă dar nu se implică! Oameni de nimic!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate