fbpx

Icon 1 Comentariu

clT CNMV

Aleșii locali au decis în cadrul ședinței ordinare de joi, 27 iunie, asupra documentației de Avizare pentru lucrări de intervenție DALI şi a principalilor indicatori tehnico economici aferenți obicetivului de investiții “Amenajare Complex Sportiv Mihai Viteazu Turda” .

Valoarea totală a investiției este de 7.442.552.1.8 (inclusiv TVA).

În vederea asigurării unor condiții decente de practicare a sportului de masa și în aer liber pe raza municipiului Turda se impune aplicarea de către Municipiul Turda la unele programe de finanțare derulate prin bugetul de stat, în speță, prin CNI SA se derulează Programul National de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul “COMPLEXURI SPORTIVE“. Aprobarea principalilor indicatori tehnica-economici din DALI-ul elaborat este oportună și necesară indiferent de ce program de finanțare se poate identifică și accesa ulterior și conform procedurilor legale, pentru promovarea unei investiții, SD și/sau DALI, precum și indicatorii tehnico-economici trebuie supuși spre analiza și aprobare în Consiliul Local al municipiului Turda“, se arată în expunerea de motive.

Proiectul constă în amenajarea unei piste de alergare, amenajarea unor terenuri de fotbal cu o tribună alături, amenajarea unui teren de baschet care poate deveni ușor teren de volei, amenajarea unor terenuri de tenis, amenajarea unui teren de handbal, organizarea unei zone de fitness și tenis de masa. Toate terenurile vor corespunde standardelor actuale.

 “În calitate de membru al consiliului de administrație la Colegiul Național Mihai Viteazul Turda, vrea să apreciez eforturile care s-au depus din partea primăriei începând de la investițiile la cantină şi până la cele de infrastructură, care continuă cu acest proiect extraordinar pentru municipiul Turda, practice este terenul pe care s-a jucat pentru prima dată un meci oficial de fotbal în municipiul Turda” subliniază consilierul Nicolae Roș.

bazasportivacnmv

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Petre Ispirescu · 14:43 28.06.2019
    Toate aceste terenuri au fost functionale, iar noi le-am folsit in curtea Liceului Mihai Viteazul. Azi cine sa faca sport, ca elevii au scutiri medicale. Am avut echipe de fotbal,handbal,baschet si volei,se practica atletismul,tenisul si noi toti am avut de castigat in viata facand sport. Am avut profesori dedicati ca ne-au instruit si incurajat pentru performanta. Stie cineva din redactie cine a facut baza sportiva de la Liceul Mihai Viteazul ,cine era director ? Ar fi bine sa-i amintiti.Nu politicienii de azi sunt intre cei care au facut sport la LMV , bine ca macar in ceasul al 12-lea se investeste si in sport.Tot directorii de scoli si profesorii de sport sunt cei care ar trebui sa stimuleze practicarea sportului, dar azi totul se rezuma la bani,nu mai este pasiune.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator