fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

1 Comentariu

huligani

În urma unui apel la numărul de telefon unic 0264.991, polițiștii locali din cadrul Serviciului Public Poliția Locală Câmpia Turzii au fost alertați cu privire la faptul că în cimitirul situat pe strada Iancu Jianu, lângă fosta autogară, un grup de tineri au deteriorat crucile de pe morminte (romantic loc pentru plimbări ).

 

În urma deplasării echipajului de serviciu la fața locului și în urma verificărilor specifice efectuate de către polițiștii locali în mai puțin de o oră de la săvârșirea faptei au fost identificați, legitimați și reținuți doi tineri, având vârstele de 15, respectiv 16 ani, ambii cu domiciliul în municipiul Câmpia Turzii, care din teribilism au deteriorat, prin răsturnare, crucile a două morminte, una din beton și una din marmură. Cei doi au fost predați Poliției Municipiului Câmpia Turzii pentru stabilirea stării de fapt și efectuarea cercetărilor cu privire la fapta lor.

Pe această cale, Serviciul Public Poliția Locală le mulțumește tuturor cetățenilor care, la momentul în care observă fapte antisociale, apelează numărul unic de dispecerat 0264.991.


Doar prin intermediul unei atitudini proactive și al unui simț civic desăvârșit putem să reducem numărul faptelor antisociale din Municipiul Câmpia Turzii.

vandalism

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    ironika · 11:30 25.06.2019
    Huligani!

    Clar nu au cei 7 ani de acasă! Cei care nu au respect față de cei morți, nu au nici față de cei vii...la fel se întâmplă și în cimitirele din Turda, flori și veze furate, morminte vandalizate etc.

    Oare chiar nimeni nu poate stopa fenomenul? și nu mă refer la o amărâtă de amendă cu care apoi adolescenți teribiliști ca cei din imagine se și laudă pe rețele de socializare cât sunt ei de „viteji”!
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator