fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

matei santiere

Primarul Turzii, Cristian Matei, a fost prezent azi în mai multe zone din oraș, unde se execută lucrări de reabilitare și modernizare a infrastructurii stradale și pietonale. Străzile Aviatorilor, Rapsodiei și Lotus vor fi complet modernizate, în scurt timp, inclusiv în ceea ce privește trotuarele, parcările, accesul la garaje, iar spațiul verde va fi reorganizat.

 

”Am fost astăzi pe șantierele deschise în mai multe zone ale orașului unde lucrările de reabilitare și modernizare a infrastructurii stradale și pietonale continuă în ritm susținut. În scurt timp, trei zone din Turda, străzile: Aviatorilor, Rapsodiei și Lotus, vor fi complet modernizate, vor fi montate borduri noi, va fi așternut asfalt, vor fi amenajate parcările, va fi refăcut accesul la garaje, aleile pietonale și va fi reorganizat spațiul verde.

De asemenea, sunt în desfășurare lucrări din cadrul proiectului european al CAA pe strazile: Teclu, Vișinului, Curcubeului și Nucului. Pe strada Săndulești, unde lucrările la infrastructura de utilități se apropie de finalizare, a început compactarea fundației drumului.”, a spus primarul Cristian Matei, pe contul său de Facebook.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator