fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

petre pop raport

Petre Pop a depus o plângere privind măsura desființării postului de administrator public la Câmpia Turzii, solicitarea a fost însă respinsă de Consiliul Local.

Informația a fost făcută publică vineri în cadrul ședinței extraordinare a CL Câmpia Turzii.

Practic aleșii locali au respins plângerea făcută de Petre Pop, prin care solicita revocarea HCL nr. 25/2019.

HCL nr. 25/2019 este acea hotărâre prin care funcția de administrator public al municipiului Câmpia Turzii a fost desființată, funcție ocupată de Petre Pop.

Primele discuții oficiale privind desființarea postului au apărut anul trecut, atunci când s-a făcut o analiză din punct de vedere economico-financiar și al resurselor umane întocmită de Direcția Economică și Serviciul Resurse Umane Salarizare.

Primarul Dorin Lojigan spunea la acea vreme că, în timp, atribuțiile administratorului public au fost diminuate și totul a culminat cu plecarea lui Petre Pop în concediu maternal, în perioada 07.07.2016-25.05.2018, conducerea instituției fiind nevoită să reorganizeze activitatea.

În 2016 și 2017 s-au adoptat hotărâri de Consiliu Local, prin care atribuțiile administratorului public au fost preluate fie de directorul executiv de la Direcția Relații cu Comunitatea, fie chiar de primar.

Vezi mai jos discuțiile din cadrul ședinței de Consiliu Local:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator