fbpx

9 Comentarii

amenda seminte

Mai mulți tineri au fost surprinși în foișorul din Parcul din Turda Nouă în timp ce mâncau semințe și aruncau cojile pe jos. Aceeași “soartă” au avut-o și dozele de la răcoritoarele consumate, acestea fiind aruncate la întâmplare.

Tinerii au fost sancționați contravențional și au primit recomandări de la agenții de Poliție Locală despre felul în care ar trebui să se comporte pe viitor.

Indiferent câte eforturi vom face pentru a curăța spațiile publice, dacă unele persoane vor continua să aibă astfel de comportament necivilizat, orașul nostru nu va fi niciodată curat.

Vă rugăm să ne ajutați să îi identificăm pe toți cei care își bat joc de eforturile noastre sunând la dispeceratul Poliției Locale - 0264 317 303 și 0731 300 903” este mesajul administrației locale.

În același context reamintim că foișorul din Turda Nouă a fost făcut praf de vandali luna trecută.

Oamenii legii au făcut verificări pentru a identifica autorul, ulterior a fost sesizată și Poliția Națională pentru a demara cercetări sub aspectul infracțiunii de distrugere.

UPDATE:

cosmin enacheCosmin Enache, un tânăr pe al cărui cont de Facebook (https://www.facebook.com/cosmin.enache.144) apare că învață la Colegiul Tehnic din Turda, a avut un limbaj suburban la adresa TurdaNews, nervos că siteul ”și-a permis” să publice această informare.

Același tânăr ne-a ”criticat” în trecut și când am luat atitudine împotriva celor care consumă ”drogul Zombie”.

Dincolo de incultura evidentă care iese în evidență din faptul că habar nu are să scrie românește, punând cratima la întâmplare, astfel de atitudini confirmă faptul că măsurile care se iau în aceste cazuri trebuie să fie mult mai dure.

seminte 01

seminte 02

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Adi · 13:44 07.06.2019
  Specimene ca și acest individ, vor fi viitorii ocupanți ai pușcăriilor.
  Nici măcar nu știe să scrie corect românește.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Miha · 20:47 08.06.2019
   Pot sa fac pariu ca si dvs. va mai scapa cate o greseala. De ce il numiti specimen pe copil? Ce va face sa fiti mai presus de el? Si da, eu sunt de acord cu el. Nu mi se pare normal ca poze cu diverse persoane si mai ales minore sa fie publicate. Nu mi se pare normal nici ca in acest articol se mentioneaza adresa de facebook al acestui copil. Cum ramane cu confidentialitatea acestui copil? Din cate stiu eu sunt anumite legi.
   • Acest comentariu este nepublicat.
    Viorica C. · 22:02 08.06.2019
    Serios?!
    Cum esti de acord cu aruncarea mizeriei pe jos si distrugerea foisorului?! Pai... in acest caz nu e lege?! Numai cand trebuie sa se ascunda mutra infractorilor sunt legi?! Dar cand distrug si dau in cap, cum e?!
    Nu e normal sa fie nesimtiti la varsta asta! Aia nu e normal!
    • Acest comentariu este nepublicat.
     Miha · 22:54 08.06.2019
     Altii nu stiu sa scrie, altii sa citeasca! Daca te-as jigni, as fi tot eu blamata! Nu a zis nimeni de faptul ca sunt de acord cu aruncarea mizeriei pe jos! Tu unde ai citit asta in comentariul meu? Tot ce am afirmat e ca nu mi se pare normal ca domnul jurnalist sa publice contul de facebook al unui minor intr-un articol de ziar in scopul de a-l defaima!
     (P.S. Nu mi se pare normal nici sa imi fie sters comentariul. E dreptul la replica, nu?)
     • Acest comentariu este nepublicat.
      Viorica C. · 01:27 09.06.2019
      Scopul nu cred ca a fost acela de a-l defaima! Eu cred ca i-au pus numele ca sa fie mandru de ceea ce a facut si sa se laude la toti ce bine stie scrie el in romaneste, dupa atatia ani de scoala!
    • Acest comentariu este nepublicat.
     Miha · 22:47 08.06.2019
     Altii nu stiu sa scrie, altii sa citeasca! Daca te-as jigni, as fi tot eu blamata! Nu a zis nimeni de faptul ca sunt de acord cu aruncarea mizeriei pe jos! Tu unde ai citit asta in comentariul meu? Tot ce am afirmat e ca nu mi se pare normal ca domnul jurnalist sa publice contul de facebook al unui minor intr-un articol de ziar cu in scopul de a-l defaima!
     • Acest comentariu este nepublicat.
      Dana D · 09:40 09.06.2019
      Vă înţeleg îngrijorarea şi apreciez răspunsurile scrise cu bun simţ, însă nu vă supăraţi, din câte ştiu eu minorii nu au voie să aibă cont pe Facebook. Parcă aşa sunt standardele Facebook... Dacă el le-a încălcat, aşa cum o fac şi alţi minori, şi îşi pune poze acolo, şi le asumă, aşa minor cum este. Sau să îi reclamăm contul la Facebook să îi fie suspendat? Din câte văd eu Dl jurnalist nu a pus fotografia minorului neprotejată, a respectat strict ce spune legea. În rest, ruşine juniorului care s-a comportat aşa, şi părinţilor care nu au reuşit să îl educe până la anii aceştia să nu scuipe cojile de seminţe pe jos!
      • Acest comentariu este nepublicat.
       Miha · 14:37 09.06.2019
       Legile au fost revizuite si minorii pot sa acceseze un cont de facebook. Poza baiatului nu a fost cenzurata, daca va uitati mai atent.
       Dar.. nu e problema mea. Era doar o parere.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  liviu · 14:42 08.06.2019
  Razboinici de facebook.Daca ii tragi o palma plange dupa mamicuta lui..
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator