fbpx
Icon Scrie un comentariu

tetarom5

Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a spus că a semnat cererea pentru acordarea titlului de Parc Industrial pentru Tetarom V, parcul industrial care se va construi pe teritoriul comunei Luna, într-un parteneriat CJ Cluj - Comuna Luna - Municipiul Câmpia Turzii.

 

”Încă o etapă importantă a fost parcursă în vederea materializării proiectului TETAROM V. Am semnat astăzi cererea pentru acordarea titlului de Parc Industrial pentru TETAROM V, adresată Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în cadrul Contractului de asociere între Județul Cluj, Comuna Luna și Municipiul Câmpia Turzii”, a anunțat primarul Dorin Lojigan.

Conform contractului de asociere încheiat în vara anului trecut cu unitățile administrativ-teritoriale Luna și Câmpia Turzii, Consiliul Județean Cluj și Tetarom S.A. au convenit să demareze împreună un nou proiect de investiții care să vină în întâmpinarea investitorilor români și străini dornici să-și maximizeze potențialul de business în județul Cluj. În acest sens, terenul pe care se va construi TETAROM V are o suprafață de 115 ha și se află în intravilanul comunei Luna, amplasamentul fiind situat în imediata vecinătate a traseului autostrăzii A3 Brașov–Târgu-Mureș–Cluj–Oradea.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator