fbpx

Icon Scrie un comentariu

prival gunoi

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, și-a manifestat nemulțumirea față de serviciile prestate de societatea de colectare a deșeurilor menajere, Prival Ecologic Servis SRL, care este criticată de mulți turdeni, pentru calitatea serviciilor.

 

„Împărtășesc indignarea și nemulțumirile dumneavoastr in legătura cu subiectul tratat fiindcă aveți dreptate. Eu sunt intr-un diferend major cu aceasta firma de cca 4 săptămâni, fiindcă, din motive mai mult sau mai puțin obiective, nu reușesc sa facă fata unei activități corecte și profesioniste cum s-ar cere in municipiul Turda (sau cum cer eu in municipiul Turda). Totul se datorează cutumelor din trecut (celelalte mandate), când nu li s-a cerut acest lucru. Totodata, totul devine mai greoi când preiei un contract prost intocmit, mai mult, un contract reprezentând o concesiune de serviciu. Este greu, dar au fost facute de către firma de avocatura a primariei notificări și acțiuni in instanța pentru suspendarea provizorie a serviciilor firmei PRIVAL și achizitia unei alte firme de efectuare a acestui serviciu.”, a spus Cristian Matei, citat de RefleqtMedia.

De o bună bucată de timp, tot mai mulți turdeni reclamă serviciile prestate de Prival, pe rețelele de socializare fiind publicate o sumedenie de poze cu gunoi neridicat la timp sau probleme legate de frecvența ridicării sau dimensionarea corectă a tomberoanelor de colectare, în diverse zone din cartiere.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator