fbpx

Icon Scrie un comentariu

ct funtasticii

Așa cum v-a obișnuit, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii, condusă de primarul, Dorin Nicolae LOJIGAN, acordă o atenție sporită copiilor, iar sărbătoarea de 1 iunie reprezintă prilejul special pentru ca acest lucru să iasă, încă odată, în evidență.

 

Tocmai din aceste raționamente, sâmbătă – 1 iunie 2019 – copiii din municipiul nostru vor avea parte de un program special, atât la scenă, cât și pe platforma betonată din Parcul Municipal (Berc).

FUNTASTICII – spectacol pentru copii
Trupa veselă a FUNtasticilor vă invită să transmiteți veselia lor mai departe. Spectacolul este recomandat copiilor mici și mari, care au energie funtastică și vor să o consume într-un mod distractiv.

FUNtasticii consideră că traiul vesel se obține prin cantece, dans și optimism, iar ei se prezintă pe scenă cu toate aceste elemente.

Îmbrăcați colorat și cu personalități inedite, gașca funtasticilor reușește să se împrietenească, întotdeauna, cu oricine.

Ce povești transmit prin cantecele lor, veți afla chiar de la aceștia. Vă spunem doar că veselia e
prezentă în fiecare gest al FUNtasticilor.

Caravana ANIMA – spectacol muzical interactiv

Spectacolele muzicale sunt doar o latură a unui cub ce reprezintă dezvoltarea personalităţii fiecărui copil. 

Animaţia socio-educativă este un proces educativ extraşcolar cu caracter formativ, având la bază principiile educaţiei active (interacţiune, colaborare).

Aşadar, animaţia înseamnă a educa prin joc. Şi toate acestea, pentru a-l ajuta pe micul omuleţ să-şi dezvolte armonios personalitatea, lăsându-i libertatea de a se mişca şi a cânta în voie, aşa cum îşi doreşte, aşa cum simte el.

De asemenea, pe durata întregii zile, vor fi spectacole de magie, majorete, mascote, personaje gigant, parc de distracții, tatuaje temporare, ateliere de creații și tot ceea ce are nevoie un copil pentru a fi fericit!

Prin urmare, dragi părinți, aveți toate motivele ca să vă aduceți copiii în Parcul Municipal, de 1 iunie 2019, pentru a sărbători, împreună cu noi „Ziua Internațională a Copilului”!

Direcția Relații cu Comunitatea

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator