fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

caini maidanezi

În cursul lunii aprilie 2019 au fost capturați 11 câini de pe domeniul public din Câmpia Turzii, niciunul dintre aceștia nefiind identificat cu microcip, au anunțat reprezentanții administrației locale, printr-un raport de activitate dat publicității.

 

”În perioada amintită s-au desfășurat, în baza contractului de servicii încheiat cu Asociația Centrul de Ecarisaj Turda, un număr de 4 acțiuni de ecarisare a zonei teritorial-administrative, din care 1 la solicitarea Primarului municipiului Câmpia Turzii, iar o alta la solicitarea Poliției Locale.

Acțiunile întreprinse au vizat întreaga zonă a municipiului și au constat în identificarea și strângerea câinilor fără stăpân, care circulă liber, fără însoțitor pe domeniul public al municipiului, capturându-se un număr de 11 câini, niciunul nu a fost identificat ca având microcip.

Câinii au fost preluați cu proces verbal, în baza formularului individual de capturare, de către echipa de ecarisaj și transportați pentru aplicarea prevederilor legale în adăpostul propriu al prestatorului, amenajat în localitatea Turda, str. Bogata, jud. Cluj.

În perioada menționată a fost și o solicitare pentru adopție”, se precizează în raportul de activitate întocmit de dr. Alin Irimieș, responsabil Ecarisarea teritoriului.

program caini ct

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator