fbpx
1 Comentariu

lucrari policlinica ct

Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a prezentat azi mai multe fotografii cu lucrări care au început pentru modernizarea Policlinicii din localitate.

”Așa cum am promis, am început demersurile de reabilitare și modernizare a Policlinicii, împreună cu medicii, membrii ai asociației de proprietari. 

La acest moment, lucrările se referă la schimbarea ușilor exterioare principale și înlocuirea acestora cu unele noi, din tâmplărie PVC. De asemenea, s-au înlocuit ferestrele de la parter, urmând ca la finalizarea acestor intervenții să se treaca la reabilitarea treptelor interioare și exterioare, dar și la igienizarea spațiului interior. 

Mulțumesc medicilor proprietari ai cabinetelor din Policlinică pentru deschidere și buna cooperare în interesul cetățenilor minicipiului nostru”, a spus primarul Dorin Lojigan.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    cetățean · 12:04 10.05.2019
    În sfârşit, o acțiune care vizează contribuabilul de rând. Rămâne de văzut cât de repede se ating obiectivele propuse, de minimă decență şi siguranță pentru concetățeni. Desigur, un WC saluubru, un lift pentru invalizi, mobilier sanitar nou, ar însemna accesul la normalitate.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator