fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

dorin lojigan conferinta

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, l-a criticat, într-o conferință de presă, pe prefectul de Cluj, Aurel Cherecheș, pe care l-a acuzat că este mincinos și că nu s-a ținut de promisiunea de a deschide un birou de pașapoarte și permise la Câmpia Turzii, din rațiuni strict politice, fiind ”prefect PSD”.

 

Prefectul de Cluj declarase, în aprilie anul trecut, la inaugurarea noului sediu al Poliției din Câmpia Turzii, într-o clădire pusă la dispoziție de administrația locală, că urmează să se înființeze și un serviciu de pașapoarte și permise, chiar dacă nu cu caracter permanent, 5 zile din 5. Ulterior, a ”uitat” de promisiune, iar primarul Dorin Lojigan a arătat presei mai multe adrese pe care le-a transmis prefectului Aurel Cherecheș, în care îi solicita să se țină de promisiune, cu atât mai mult cu cât clădirea administrației locale a fost predată pentru înființarea unui nou sediu al Poliției, în baza unui protocol care menționa acest lucru.

Primarul Dorin Lojigan susține că prefectul nu i-a răspuns nici la telefoane și nici nu a transmis o adresă clară. În aceste condiții, în toamna anului trecut a fost nevoit să deschidă un proces în instanță, împotriva prefectului, pentru ca protocolul să fie respectat, cu atât mai mult cu cât administrația locală are o adresă oficială din partea Ministerul de Interne în care se menționează că în noul sediu al Poliției Câmpia Turzii există 2 camere amenajate special pentru aceste servicii, care sunt pregătite.

Edilul din Câmpia Turzii spune că nu are nimic cu deschiderea Serviciului de Pașapoarte la Turda, dar că prefectul ar fi trebuit să deschidă acest serviciu și la Câmpia Turzii, așa cum a promis. Lojigan a dat de înțeles că în spatele acestei ”politici” ar fi interese de partid, care nu sunt normale. ”Ce trebuia să fac? Să mă înscriu în PSD?”, a spus primarul din Câmpia Turzii.

Vezi mai jos înregistrarea integrală a conferinței de presă:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator