fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

incendiu 22 Dec

În luna martie a acestui an TurdaNews relata despre un incendiu izbucnit pe strada 22 Decembrie 1989 la o casă de mici dimensiuni locuită de mai multe persoane.

În momentul izbucnirii incendiului locatarii au reușit să se autoevacueze din imobilul cuprins de flăcări.

Din nefericire cu toate eforturile pompierilor casa a ars aproape în întregime. Potrivit ISU Cluj, incendiul a pornit de la coșul de fum neizolat corespunzător față de elementele din preajmă.

Acum, Primăria Turda va repartiza o locuință de necesitate pentru Otvoș Ana, mama cu cei 7 copii afectați de tragedia din luna martie. Proiectul de hotărâre figurează pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Turda de joi, ora 13.

Cazul familiei Otvoș Ana este cunoscut de personalul de specialitate din cadrul primăriei Turda, mai exact de către Direcția de Asistență Socială și Serviciul de Administrare Fond Locativ, întrucât familia locuia abuziv de aproximativ 5 ani, într-o locuință improvizată pe un teren privat al SC Casirom.

În urma incendiului din 9 martie casa familiei monoparentale s-a făcut scrum. Ana Otvoș figurează la poziția nr.18 din lista de priorități pentru acordarea de locuințe sociale, dar de aproximativ 3 săptămâni femeia stă pe la diverse persoane care o găzduiesc provizoriu. În toată această perioadă personalul primăriei a încercat găsirea unei soluții de rezolvare a situației locative a familiei” se arată în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre.

Soluția găsită este repartizarea unei locuințe de necesitate în Turda, Calea Victoriei nr. 7B, bloc L140 ap. 3, disponibilă în urma refuzului unui chiriaș, locuință compusă dintr-o cameră și grup sanitar.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator