m install
petlinii
nello construct

De astăzi avem serviciu de pașapoarte și la Turda! (VIDEO)

floris

Astăzi, 24 aprilie 2019, la Turda s-a deschis Serviciul de Pașapoarte în cadrul Biroului Unic de Servicii Publice!

În această zi specială pentru turdeni și locuitorii din zonele limitrofe, a fost prezent și Prefectul Județului Cluj, Ioan Aurel Cherecheș alături de primarul Matei Cristian.

Serviciul de Pașapoarte va fi deschis la Turda în fiecare miercuri între orele 9.30 și 14:30.

Se înființează Serviciul de Pașapoarte în cadrul Biroului Unic de Servicii Publice Turda. Începând cu data de 24 aprilie, toți cetățenii Turzii vor putea beneficia de serviciul de pașapoarte la Turda, în cadrul Biroului Unic, fiind scutiți de la a parcurge drumuri nedorite către Municipiul Cluj-Napoca în acest sens.

Încă de la înființarea Biroului Unic, ne-am propus să includem și acest serviciu pentru cetățenii orașului nostru. Ne bucurăm că am reușit acest lucru într-un timp scurt și am putut elimina astfel o serie de drumuri nedorite către Cluj-Napoca” anunțau în urmă cu câteva zile reprezentanții administrației locale.

Primarul Cristian Matei a declarat că deschiderea acestui serviciu a fost un deziderat al său, încă de la identificarea clădirii în care își desfășoară activitatea Biroul Unic de Servicii Publice.

Noul serviciu pentru pașapoarte se adresează atât locuitorilor din Turda, cât și celor din Câmpia Turzii și din mediul rural din zonă. După depunerea actelor necesare, pașaportul va fi primit la adresa de domiciliu, prin poștă, în maxim 2 săptămâni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: