fbpx

diego banner mai2019

1 Comentariu

matei alimente

Pentru al doilea an consecutiv Primăria Turda organizează campania umanitară intitulată „Banca de alimente”.

Sute de familii nevoiașe din Turda primesc ajutoare alimentare acum în pragul sărbătorilor pascale. Campania a început în această dimineață la ora 10 la sediul primăriei Turda, o parte din ajutoare sunt distribuite și la spitalul municipal secția de pediatrie și chirurgie, la Acoperământul Maicii Domnului, Adăpostul de Zi și de Noapte pentru Copiii Străzii și la Fundația SF. Daniel.

Nu în ultimul rând, 50 de pachete cu alimente neperisabile ajung la familiile nevoiașe aflate în evidența Direcției de Asistență Socială Turda, spune primarul turdean.

Edilul afirmă că această campanie umanitară va deveni o tradiție la Turda, de la an la an tot mai multe persoane fizice dar și sponsori se alătură acestei acțiuni umanitare ce are loc periodic în preajma sărbătorilor.

Este al doilea an consecutiv în care am reușit să aducem bucurie și speranță pe chipurile copiilor și vârstnicilor. Pentru că ne dorim să facem Sărbătorile Pascale mai liniștite celor mai puțin norocoși, împărțim sute de pachete cu alimente și dulciuri” declară pentru TurdaNews, primarul Matei Cristian.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator