fbpx

Scrie un comentariu

miei CT

Primăria Municipiului Câmpia Turzii informează cetățenii că începând de astăzi, 19 aprilie 2019 s-a demarat activitatea de sacrificare a mieilor si iezilor în Punctul de sacrificare din Târgul de animale vii, situat pe str. George Coşbuc, nr.26.

 

Astfel, în perioada 19-20 aprilie 2019, respectiv 25 -27 aprilie 2019, între orele 8:00 -16:00, persoanele care achiziţionează miei ori iezi, au posibilitatea să îi sacrifice în cadrul punctului de sacrificare autorizat menționat mai sus.

Precizăm faptul că, din cauza pestei porcine africane, funcționarea târgurilor este suspendată pe o perioadă nedeterminată, iar mieii si iezii se vor vinde doar pentru sacrificarea în Punctul de sacrificare autorizat de Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Cluj.

Locația destinată sacrificării animalelor este amenajată pentru a asigura condiţiile de igienă pentru tăierea şi prelucrarea primară (jupuire şi eviscerare parţială) a mieilor şi iezilor.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii atenționează cetățenii asupra importanței achiziționării cărnii și a celorlalte produse de origine animală din puncte organizate în condiţiile legii şi amenajate corespunzator, în care se asigură supravegherea sanitar-veterinară şi în care sunt respectate condiţiile de igienă, cerinţele legale privind identificarea şi bunăstarea animalelor şi gestionarea materialului cu risc specific.

 

Direcția Relații cu Comunitatea

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator