m install
petlinii
nello construct

Pe 25 aprilie ședință ordinară la Câmpia Turzii

floris

Se convoacă, în sedinţă ordinară, Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, pentru ziua de joi, 25.04.2019, ora 13.00.

– Şedinţa va avea loc în sala de şedinţe a Palatului Cultural „IONEL FLOAŞIU” Câmpia Turzii, cu următoarea ORDINE DE ZI

1.Proiect de hotărâre privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2020, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii.

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui protocol de colaborare între Municipiul Câmpia Turzii și Asociația „Produs de Cluj”, în vederea organizării evenimentului Târg „Produs de Cluj” și Ziua Internațională a Copilului, în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, în Parcul Municipal.

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii de numere cadastrale pentru 31 de loturi de teren, aflate în proprietea municipiului Câmpia Turzii.

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii de numere cadastrale pentru 23 de loturi de teren, aflate în proprietea municipiului Câmpia Turzii.

5.Proiect de hotărâre privind însușirea raportului de evaluare pentru imobilul Policlinică situat în Municipiul Câmpia Turzii, strada Vasile Goldiș, nr.6, stabilirea prețului de concesiune și prelungirea contractului de concesiune nr.12316 din 29.10.2004.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea contractului de mandat privind exercitarea atribuțiilor de conducere a societății TRANSPORT LOCAL CÂMPIA TURZII SRL.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de pescuit și de ordine interioară la Complexul de Agrement „La trei lacuri”.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Listei de priorități pe anul 2019 pentru repartizarea locuințelor din fondul locativ de stat în Municipiul Câmpia Turzii.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de începere a lucrărilor de construire a locuinței pe terenul care face obiectul contractului de împrumut de folosință nr.3 din 28.02.2018.
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării contractului de comodat nr.11499 din 15.11.2005.

11.Proiect de hotărâre privind însușirea documentației cadastrale privind dezmembrarea imobilului înscris în CF nr.50235 Câmpia Turzii.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului anual de întreţinere, reparații, modernizări şi investiţii pentru drumuri, poduri, pasaje rutiere şi pietonale, spaţii verzi, mobilier stradal, fântâni arteziene și decorative, statui și monumente, locuri de joacă, fitness și skate- park, aferente domeniului public si privat al municipiului Câmpia Turzii, pentru anul 2019.

13. Diverse.

 

PRIMAR, 
Dorin Nicolae LOJIGAN

 

AVIZAT,
SECRETAR,

Nicolae Ștefan 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: