fbpx

Scrie un comentariu

cl ct buget

Se convoacă, în sedinţă ordinară, Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, pentru ziua de joi, 25.04.2019, ora 13.00.


- Şedinţa va avea loc în sala de şedinţe a Palatului Cultural „IONEL FLOAŞIU” Câmpia Turzii, cu următoarea ORDINE DE ZI

1.Proiect de hotărâre privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2020, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii.

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui protocol de colaborare între Municipiul Câmpia Turzii și Asociația „Produs de Cluj”, în vederea organizării evenimentului Târg „Produs de Cluj” și Ziua Internațională a Copilului, în perioada 31 mai - 2 iunie 2019, în Parcul Municipal.

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii de numere cadastrale pentru 31 de loturi de teren, aflate în proprietea municipiului Câmpia Turzii.

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii de numere cadastrale pentru 23 de loturi de teren, aflate în proprietea municipiului Câmpia Turzii.

5.Proiect de hotărâre privind însușirea raportului de evaluare pentru imobilul Policlinică situat în Municipiul Câmpia Turzii, strada Vasile Goldiș, nr.6, stabilirea prețului de concesiune și prelungirea contractului de concesiune nr.12316 din 29.10.2004.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea contractului de mandat privind exercitarea atribuțiilor de conducere a societății TRANSPORT LOCAL CÂMPIA TURZII SRL.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de pescuit și de ordine interioară la Complexul de Agrement „La trei lacuri”.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Listei de priorități pe anul 2019 pentru repartizarea locuințelor din fondul locativ de stat în Municipiul Câmpia Turzii.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de începere a lucrărilor de construire a locuinței pe terenul care face obiectul contractului de împrumut de folosință nr.3 din 28.02.2018.
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării contractului de comodat nr.11499 din 15.11.2005.

11.Proiect de hotărâre privind însușirea documentației cadastrale privind dezmembrarea imobilului înscris în CF nr.50235 Câmpia Turzii.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului anual de întreţinere, reparații, modernizări şi investiţii pentru drumuri, poduri, pasaje rutiere şi pietonale, spaţii verzi, mobilier stradal, fântâni arteziene și decorative, statui și monumente, locuri de joacă, fitness și skate- park, aferente domeniului public si privat al municipiului Câmpia Turzii, pentru anul 2019.

13. Diverse.

 

PRIMAR, 
Dorin Nicolae LOJIGAN

 

AVIZAT,
SECRETAR,

Nicolae Ștefan 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator