fbpx

2 Comentarii

sacrificarea mieilor

Având în vedere tradiția sacrificării mieilor în perioada sărbătorilor pascale, lucrătorii Serviciul Public Administrare Pieţe şi Obor, din cadrul Primăriei Turda, au întreprins demersurile necesare pentru autorizarea temporară a punctului de sacrificare a tineretului ovin/caprin din Oborul Turda-Nouă, care îndeplinește condiţiile de siguranţă şi igienă impuse de Direcţia Sanitar-Veterinară și Siguranța Alimentelor Cluj.

 

Având în vedere impactul pe care îl are Pesta Porcină Africană asupra efectivelor de animale și ca urmare târgurile de animale fiind închise, cu ocazia sărbătorilor pascale catolice și ortodoxe din acest an, tineretul ovin/caprin se va vinde doar sacrificat în punctul de sacrificare autorizat sanitar-veterinar din incinta Oborului Turda-Nouă, nefiind permisă vânzarea către clienți a tineretului ovin/caprin în stare vie.
Activitatea de sacrificare a tineretului ovin/caprin se va desfăşura în punctul de sacrificare din incinta Oborului Turda-Nouă, cu intrare de pe strada Alexandru Ioan-Cuza, după următorul program:
1. 19 și 20 aprilie 2019, între orele 08.00 – 13:00;
2. 26 și 27 aprilie 2019, între orele 08.00 – 13:00.

Șeful Serviciului Public
Administrare Piețe și Obor

POPA NICOLAE

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    george george · 11:34 18.04.2019
    are cineva sus pus miei care trebuie vanduti la supra pret?......daca este pesta porcina ce vina are oaia si capra?....la abatorul autorizat se taie miei morti ,nu sunt adusi de la vreo stana vii?......oare sa fie ceva dictatura si nu observam noi?......ne dictati de unde sa cumparam,ce sa mancam si cum sa ne simtim ,,bine,, de sarbatorile pascale....frumoase propuneri de paste ....laudate sa fie autoritatile in an electoral !!!!!
  • Acest comentariu este nepublicat.
    gigel · 04:46 19.04.2019
    Asa este! Cineva doreste sa aiba totul sub control! Statul nostru dupa cum se stie e condus inca de vechii securisti! In functiile cheie sunt oameni care nu au lucrat in viata lor si stau cu curul pe scaun si gandesc cum sa fu....ta poporul cu legi si acte in regula!Romanii treuie tinuti sub papuc cu salarii mici si fu...tu...ti de cate ori se poate... mama lor de fricosi! Tara e condusa de masoni , persoane obediente si dornice de titluri ce le cumpara cu bani grei de la sefii lor straini! Vai de pu...l...a noastra in ce tara traim condusi de masoni obedienti si fara coloana vertebrala!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator