fbpx

Icon Scrie un comentariu

turdadecide matei

Proiectul Turda Decide a generat foarte mult interes și implicare din partea turdenilor, iar primarul Cristian Matei le-a mulțumit cetățenilor pentru mobilizarea ca un model pozitiv de responsabilitate civică. Proiectul se află în faza de vot.

 

”Stimați cetățeni, constat cu bucurie că proiectul Turda Decide a generat foarte mult interes și implicare din partea dumneavoastră! Percep această mobilizare ca un model pozitiv de responsabilitate civică de care locuitorii orașului dau dovadă. Aș dori să vă informez că în cadrul proiectului Turdadecide, titularii, asociațiile, persoane fizice sau juridice, nu trebuie să asigure niciun fel de cofinanțare. Primăria Municipiului Turda asigură integral toate sumele aferente proiectului.

Suntem deja în faza de vot a proiectului, așa că vă invit să vă implicați în continuare și să votați proiectul favorit. Mult succes!”, a spus primarul Cristian Matei.

Proiectele câștigătoare vor beneficia de finanțare 100% de la bugetul local, cei care le-au propus nesuportând nicio cheltuială!

La începutul anului 2019 administrația locală a lansat procesul de bugetare participativă, prima inițiativă din Turda prin care Primăria Municipiului invită cetățenii să participe la luarea deciziilor privind viitoarele proiecte ale orașului. Dintre cele 62 de proiecte eligibile cele care vor primi cel mai mare număr de voturi vor fi finanțate din bugetul local și vor fi realizate iar astfel ideile, propunerile și soluțiile turdenilor vor fi implementate pentru a crește calitatea vieții din orașul nostru. Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul dedicat proiectului: https://turdadecide.ro/

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator